לחם לבן פודינג תירס
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פודינג לחם תירס, פודינג לחם שוקולד לבן, ו פודינג לחם שוקולד לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
מניחים קוביות לחם בתבנית אפייה מוכנה.
מקציפים תירס בסגנון שמנת, חלב, ביצים וסוכר יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד בשילוב שווה; לשפוך על קוביות לחם.
יוצקים חמאה מומסת על תערובת קוביית לחם.
מניחים צלחת על תבנית אפייה ושופכים מספיק מים לתוך תבנית האפייה כדי להפוך אמבט מים סביב צלחת אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פודינג מוגדר באמצע, על 1 שעה.