לחם לבן פריך
לחם לבן פריך דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, קמח לחם, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. נסו ענק פריך & שמנת שעועית לבנה עם ירקות, לחם צרפתי פריך, ו לחם גבינה פריך (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב קטנה, ממיסים שמרים וסוכר במים החמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם החלב, החמאה או מרגרינה, 4 כוסות של הקמח והמלח; מערבבים עד בשילוב טוב.
מוסיף את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות.
שמן קל קערה גדולה ערבוב, למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה ולשים במקום חם לעלות עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מניחים את הכיכרות לשתי מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
כיכרות ערפל עם מים ואופים ב 400 מעלות f (200 מעלות C) תנור במשך 20 עד 30 דקות או עד כיכרות הם חום זהוב התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח.