לחם לבן תוצרת בית
לחם לבן תוצרת בית עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 172 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, קמח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו 1963 לחם לבן תוצרת בית, קל, לחם לבן תוצרת בית, ו לחם כריך לבן תוצרת בית וביקור בקמח המלך ארתור (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר בחלב חם בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בחמאה. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 4 1/4 כוסות קמח ומלח לתערובת שמרים; מערבבים עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות.
רול לתוך 14 x 7 אינץ מלבן על משטח מקומח.
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, במחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה בתרסיס בישול. מכסים ולתת עלייה 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד כיכר השחמה על הקרקעית נשמע חלול כאשר טפח.
הסר כיכר מהמחבת, להתקרר על מתלה תיל.