לחם מהיר אבוקדו
לחם מהיר אבוקדו עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך צימוקים, אבקת אפייה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: לחם מהיר אבוקדו, פיסטוק אבוקדו לחם מהיר בגידה, ו לחם מכונת דלעת תבלין לחם מהיר.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואולספייס. תניח בצד.
בקערה בינונית, שמנת יחד את הסוכר והחמאה עד אור ורך. לנצח את הביצים אחד בכל פעם, ואז לערבב את אבוקדו פירה. מערבבים את החומרים יבשים לסירוגין עם חלב חמאה עד רק מעורבב. מקפלים את הפקאנים הקצוצים, צימוקים וגרידת תפוזים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי מחבתות כיכר.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי. אפשר כיכרות להתקרר במחבת לפחות 20 דקות לפני הסרת.