לחם מטוגן מצופה שקדים
לחם מטוגן מצופה שקדים יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 237 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שקדים, לחם מחיטה מלאה, תחליפי ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם מטוגן מצופה שקדים, טוסט צרפתי ממולא שקדים, ו לחם מטוגן מצופה שקדים ברוטב דובדבנים טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים זרעי פשתן ושקדים פרוסים בצלחת רדודה.
מערבבים חלב ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך חלבונים ביצה) בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף, ויוצקים תערובת חלב לתוך צלחת רדודה אחרת.
עבודה עם פרוסת לחם 1 בכל פעם, במקום פרוסת לחם לתערובת חלב, פונה מעיל שני הצדדים.
תנו ללחם לעמוד בתערובת חלב 2 עד 3 דקות.
הסר פרוסת לחם מתערובת חלב; dredge 1 צד של לחם בתערובת זרעי פשתן, לחיצה בעדינות לדבוק. חזור על הנוהל עם פרוסות לחם שנותרו, תערובת חלב ותערובת זרעי פשתן.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול. ממיסים 1/2 כפית חמאה במחבת; מערבולת לתחתית המעיל של מחבת.
הוסף 3 פרוסות לחם מצופות, הצדדים מצופה למטה; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. חזור על הנוהל עם ספריי בישול, חמאה שנותרה, פרוסות לחם מצופה הנותרים.
מפזרים אבקת סוכר באופן שווה על טוסט.