קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

לחם מטוגן עם בננה ושוקולד

לחם מטוגן עם בננה ושוקולד
Chocolate & banana French toast עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 870 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם, קינמון טחון, לחם פריך מכיכר עגולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בננה - שוקולד פרנץ ' טוסט, שוקולד Bananan לילה פרנץ ' טוסט, ו באננן ושוקולד צ'יפס אפוי לחם מטוגן.

הוראות

1
פורסים את הבננה לתוך קערה קטנה ומרסקים באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
להניח 2 פרוסות לחם על משטח העבודה. מחלקים את תערובת השוקולד והבננה ביניהם, ומפיצים אותה כמעט עד הקצוות. למעלה כל אחד עם פרוסת לחם שנייה ולחץ יחד כדי להפוך את כריך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
בצלחת רדודה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת כפולה, סירופ מייפל תמצית וניל. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
קרם כפולקרם כפול
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הניחו כריך אחד לתוך תערובת הביצים כדי לצפות צד אחד, ולאחר מכן הפכו אותו בזהירות כך ששני הצדדים של הכריך ספוגים בביצה. מנמיכים את הכריך לתוך המחבת החמה ומבשלים כ -1 דקות בכל צד, עד חום זהוב והשוקולד החל להמיס. חזור עם הכריך השני.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
חותכים את הכריכים לשניים כדי לשרת ומפזרים עם קצת קינמון טחון או דובדבן סוכר או סירופ מייפל נוסף אם אתה מרגיש סופר פינוק.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה