קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות32
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם מערבולת קינמון

לחם מערבולת קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם מערבולת קינמון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, קינמון, קמח גרם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס חלב חם, השמרים, וקמצוץ של הסוכר. מערבבים כדי להמיס לפקוח עין על זה כדי לוודא את קצף התערובת מן השמרים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את החלב החם הנותר, חמאה וסוכר בקערה של מערבל לעמוד. מערבבים את הביצה, וניל, גרידה ומלח - אתה יכול להשתמש ההנעה או כף.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את תערובת השמרים ו 3 1/2 כוסות קמח ומערבבים עד מעורבב היטב עדיין דביק. צרף את הוו הבצק, ועם מיקסר במהירות בינונית-נמוכה, ומוסיף את הקמח הנותר, בהדרגה (כ ½ כוס בכל פעם), עד שהבצק עבה ומתמתח. הבצק המסוים הזה הוא דביק ולא לגמרי לנקות את הצדדים של הקערה, אבל אם אתה לוחץ אותו עם האצבע זה לא צריך להידבק. להמשיך להכות עם הוו בצק במשך כ 3 עד 5 דקות יותר או עד הבצק הוא חלק ואתה מושך אותו. זה צריך להיות די קל להתמודד, אבל לא צריך להרגיש יבש.לשפשף קערה גדולה עם חמאה ולשים את הבצק בקערה. מכסים קערה עם ניילון לעטוף ולהגדיר במקום חם לעלות במשך 1 ½ שעות.הפוך את המילוי על ידי ערבוב הסוכר, קינמון וקמח יחד בקערה. בקערה אחרת, מערבבים יחד את הביצה והמים.מחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות. קח את היצירה הראשונה וגלגל או לחץ אותו לתוך מלבן ארוך על 6×18 (זה לא צריך להיות מדויק).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מברשת המלבן בנדיבות עם תערובת ביצה ומפזרים על 3 ½ כפות (או חצי) של סוכר קינמון על זה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מפזרים על חצי כוס צימוקים. החל בצד הקצר, להתגלגל לתוך גליל. קצוות קמצוץ לאטום ולמקם 8 ½ על מחבת כיכר מתכת ½ 4 אינץ ' אשר כבר מרופד בנייר כסף או קלף וריסס עם תרסיס אפייה. חזור עם קטע הבצק השני, אבל במקום לשים אותו במחבת כיכר, לשים את הבצק על תבנית אפייה מרופדת קלף. מניחים את הבצק במקום חם לעלות עוד שעה וחצי.כאשר הבצק עלה, לצחצח את הבצק עם תערובת הביצה הנותרת להיזהר לא להוציא אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים את הלחם בתנור 177° שחומם מראש במשך כ 45 דקות, מרכך את הכיכר עם רדיד אלומיניום במשך 20 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את כיכר מהתנור, ולאחר כ -10 דקות, להסיר אותו מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בואו מגניב.