קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות32
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם מערבולת קינמון

לחם מערבולת קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם מערבולת קינמון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, קינמון, קמח גרם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס חלב חם, השמרים, וקמצוץ של הסוכר. מערבבים כדי להמיס לפקוח עין על זה כדי לוודא את קצף התערובת מן השמרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים את החלב החם הנותר, חמאה וסוכר בקערה של מערבל לעמוד. מערבבים את הביצה, וניל, גרידה ומלח - אתה יכול להשתמש ההנעה או כף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את תערובת השמרים ו 3 1/2 כוסות קמח ומערבבים עד מעורבב היטב עדיין דביק. צרף את הוו הבצק, ועם מיקסר במהירות בינונית-נמוכה, ומוסיף את הקמח הנותר, בהדרגה (כ ½ כוס בכל פעם), עד שהבצק עבה ומתמתח. הבצק המסוים הזה הוא דביק ולא לגמרי לנקות את הצדדים של הקערה, אבל אם אתה לוחץ אותו עם האצבע זה לא צריך להידבק. להמשיך להכות עם הוו בצק במשך כ 3 עד 5 דקות יותר או עד הבצק הוא חלק ואתה מושך אותו. זה צריך להיות די קל להתמודד, אבל לא צריך להרגיש יבש.לשפשף קערה גדולה עם חמאה ולשים את הבצק בקערה. מכסים קערה עם ניילון לעטוף ולהגדיר במקום חם לעלות במשך 1 ½ שעות.הפוך את המילוי על ידי ערבוב הסוכר, קינמון וקמח יחד בקערה. בקערה אחרת, מערבבים יחד את הביצה והמים.מחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות. קח את היצירה הראשונה וגלגל או לחץ אותו לתוך מלבן ארוך על 6×18 (זה לא צריך להיות מדויק).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מברשת המלבן בנדיבות עם תערובת ביצה ומפזרים על 3 ½ כפות (או חצי) של סוכר קינמון על זה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מפזרים על חצי כוס צימוקים. החל בצד הקצר, להתגלגל לתוך גליל. קצוות קמצוץ לאטום ולמקם 8 ½ על מחבת כיכר מתכת ½ 4 אינץ ' אשר כבר מרופד בנייר כסף או קלף וריסס עם תרסיס אפייה. חזור עם קטע הבצק השני, אבל במקום לשים אותו במחבת כיכר, לשים את הבצק על תבנית אפייה מרופדת קלף. מניחים את הבצק במקום חם לעלות עוד שעה וחצי.כאשר הבצק עלה, לצחצח את הבצק עם תערובת הביצה הנותרת להיזהר לא להוציא אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
אופים את הלחם בתנור 177° שחומם מראש במשך כ 45 דקות, מרכך את הכיכר עם רדיד אלומיניום במשך 20 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
הסר את כיכר מהתנור, ולאחר כ -10 דקות, להסיר אותו מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
בואו מגניב.