קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות32
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם מערבולת קינמון

לחם מערבולת קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם מערבולת קינמון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, קינמון, קמח גרם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס חלב חם, השמרים, וקמצוץ של הסוכר. מערבבים כדי להמיס לפקוח עין על זה כדי לוודא את קצף התערובת מן השמרים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את החלב החם הנותר, חמאה וסוכר בקערה של מערבל לעמוד. מערבבים את הביצה, וניל, גרידה ומלח - אתה יכול להשתמש ההנעה או כף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את תערובת השמרים ו 3 1/2 כוסות קמח ומערבבים עד מעורבב היטב עדיין דביק. צרף את הוו הבצק, ועם מיקסר במהירות בינונית-נמוכה, ומוסיף את הקמח הנותר, בהדרגה (כ ½ כוס בכל פעם), עד שהבצק עבה ומתמתח. הבצק המסוים הזה הוא דביק ולא לגמרי לנקות את הצדדים של הקערה, אבל אם אתה לוחץ אותו עם האצבע זה לא צריך להידבק. להמשיך להכות עם הוו בצק במשך כ 3 עד 5 דקות יותר או עד הבצק הוא חלק ואתה מושך אותו. זה צריך להיות די קל להתמודד, אבל לא צריך להרגיש יבש.לשפשף קערה גדולה עם חמאה ולשים את הבצק בקערה. מכסים קערה עם ניילון לעטוף ולהגדיר במקום חם לעלות במשך 1 ½ שעות.הפוך את המילוי על ידי ערבוב הסוכר, קינמון וקמח יחד בקערה. בקערה אחרת, מערבבים יחד את הביצה והמים.מחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות. קח את היצירה הראשונה וגלגל או לחץ אותו לתוך מלבן ארוך על 6×18 (זה לא צריך להיות מדויק).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מברשת המלבן בנדיבות עם תערובת ביצה ומפזרים על 3 ½ כפות (או חצי) של סוכר קינמון על זה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מפזרים על חצי כוס צימוקים. החל בצד הקצר, להתגלגל לתוך גליל. קצוות קמצוץ לאטום ולמקם 8 ½ על מחבת כיכר מתכת ½ 4 אינץ ' אשר כבר מרופד בנייר כסף או קלף וריסס עם תרסיס אפייה. חזור עם קטע הבצק השני, אבל במקום לשים אותו במחבת כיכר, לשים את הבצק על תבנית אפייה מרופדת קלף. מניחים את הבצק במקום חם לעלות עוד שעה וחצי.כאשר הבצק עלה, לצחצח את הבצק עם תערובת הביצה הנותרת להיזהר לא להוציא אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים את הלחם בתנור 177° שחומם מראש במשך כ 45 דקות, מרכך את הכיכר עם רדיד אלומיניום במשך 20 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר את כיכר מהתנור, ולאחר כ -10 דקות, להסיר אותו מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בואו מגניב.