לחם מערבולת קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם מערבולת קינמון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, קינמון, קמח גרם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס חלב חם, השמרים, וקמצוץ של הסוכר. מערבבים כדי להמיס לפקוח עין על זה כדי לוודא את קצף התערובת מן השמרים.
מערבבים את החלב החם הנותר, חמאה וסוכר בקערה של מערבל לעמוד. מערבבים את הביצה, וניל, גרידה ומלח - אתה יכול להשתמש ההנעה או כף.
מוסיפים את תערובת השמרים ו 3 1/2 כוסות קמח ומערבבים עד מעורבב היטב עדיין דביק. צרף את הוו הבצק, ועם מיקסר במהירות בינונית-נמוכה, ומוסיף את הקמח הנותר, בהדרגה (כ ½ כוס בכל פעם), עד שהבצק עבה ומתמתח. הבצק המסוים הזה הוא דביק ולא לגמרי לנקות את הצדדים של הקערה, אבל אם אתה לוחץ אותו עם האצבע זה לא צריך להידבק. להמשיך להכות עם הוו בצק במשך כ 3 עד 5 דקות יותר או עד הבצק הוא חלק ואתה מושך אותו. זה צריך להיות די קל להתמודד, אבל לא צריך להרגיש יבש.לשפשף קערה גדולה עם חמאה ולשים את הבצק בקערה. מכסים קערה עם ניילון לעטוף ולהגדיר במקום חם לעלות במשך 1 ½ שעות.הפוך את המילוי על ידי ערבוב הסוכר, קינמון וקמח יחד בקערה. בקערה אחרת, מערבבים יחד את הביצה והמים.מחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות. קח את היצירה הראשונה וגלגל או לחץ אותו לתוך מלבן ארוך על 6×18 (זה לא צריך להיות מדויק).
מברשת המלבן בנדיבות עם תערובת ביצה ומפזרים על 3 ½ כפות (או חצי) של סוכר קינמון על זה.
מפזרים על חצי כוס צימוקים. החל בצד הקצר, להתגלגל לתוך גליל. קצוות קמצוץ לאטום ולמקם 8 ½ על מחבת כיכר מתכת ½ 4 אינץ ' אשר כבר מרופד בנייר כסף או קלף וריסס עם תרסיס אפייה. חזור עם קטע הבצק השני, אבל במקום לשים אותו במחבת כיכר, לשים את הבצק על תבנית אפייה מרופדת קלף. מניחים את הבצק במקום חם לעלות עוד שעה וחצי.כאשר הבצק עלה, לצחצח את הבצק עם תערובת הביצה הנותרת להיזהר לא להוציא אותו.
אופים את הלחם בתנור 177° שחומם מראש במשך כ 45 דקות, מרכך את הכיכר עם רדיד אלומיניום במשך 20 הדקות האחרונות.
הסר את כיכר מהתנור, ולאחר כ -10 דקות, להסיר אותו מהמחבת.