לחם נקניק
לחם נקניק לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בשר בקר טחון, ביצים, אבקת שום ואורגנו. עם ציון של 25% , המנה הזו לא כל כך נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטרומבולי נקניקיות איטלקיות (המכונה גם לחם נקניקיות) , לחם נקניק ולחם נקניקיות .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את בשר הבקר, האורגנו, אבקת השום, המלח, פתיתי הפלפל האדום, המרווה, הביצים והגבינות; לְהַפְרִישׁ.
על משטח מקומח מרדדים בצק לחם לתבנית 12 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן.
מורחים את תערובת הבשר עד למרחק של 1 אינץ' מהשוליים.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, מתחיל בקצה הקצר. צובטים את הקצוות ותפרים כדי לאטום.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על תבנית אפייה לא משומנת.
מניחים במקום חמים ומתפיחים 30 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה ובדיקות הלחם.
מברישים בחמאה לפני ההגשה.