קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם נקניק איטלקי

לחם נקניק איטלקי
לחם נקניק איטלקי עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 555 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אבקת אפייה, תבלין פאי דלעת, נקניק בתפזורת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון של 28%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: סטרומבולי נקניקיות איטלקי (המכונה גם לחם נקניקיות), לחם נקניק איטלקי, ו פיצה לחם נקניק איטלקי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית צרור בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים את הצימוקים בסיר עם מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
בקערה גדולה מערבבים את הנקניקיה, הסוכר החום, הסוכר הלבן והביצים. מקפלים פנימה את הצימוקים והפקאנים. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הג ' ינג ' ר ותבלין פאי הדלעת. מערבבים את הקפה והסודה לשתייה בקערה קטנה ומערבבים לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים את תערובת הקמח הלחה לתערובת הנקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מעבירים לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים 1 שעה ו 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.