לחם סאלי לון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם סאלי לון. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. אם יש לך קמח, מלח, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Sally Lunn Bread, Sally Lunn Bread, ו "לחם הבלילה של סאלי לאן" (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שמרים ו 1/2 כוס מים חמים בכוס מדידה 1-כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
מחממים חלב ואת הבא 3 מרכיבים בסיר על חום בינוני, ערבוב עד חמאה נמס. מגניב עד 100 עד 11
מקציפים תערובת שמרים, תערובת חלב וביצים במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד מעורבב. בהדרגה להוסיף קמח, פועם במהירות הנמוכה ביותר עד מעורבב. (
תערובת יהיה בצק דביק מאוד, רך.)
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הבצק מוכפל בתפזורת.
מערבבים את הבצק למטה; מכסים ומניחים לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד שהבצק מוכפל בתפזורת.
מערבבים את הבצק למטה, וכפית לתוך מחבת שמן היטב, 10 אינץ ' או מחבת צינור. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 20 עד 30 דקות או עד הבצק מוכפל בתפזורת.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד חום זהוב ומלקט עץ מוכנס למרכז הלחם יוצא נקי.
מגישים לחם עם חמאת אוכמניות, דבש, מולסה, או ג ' לי, אם תרצה בכך.
חמאת אוכמניות: מערבבים 2 עד 3 כפות ריבת אוכמניות ללא זרעים לתוך 1/2 כוס חמאה רכה.