קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

לחם סודה

לחם סודה
לחם סודה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 355 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת קמח, חלב חמאה, קמח לא מולבן ושיבולת שועל מגולגלת. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-105 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אירופאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספוני של 95%. מתכונים דומים: לחם סודה אירי אותנטי (מכונת לחם), לחם סודה אירי: לחם מהיר קל, ו אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
בקערה גדולה מקציפים יחד את הקמחים, הסודה לשתייה, שיבולת השועל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים פנימה את רוב החלב ומערבבים היטב, מוסיפים עוד חלב חמאה, במידת הצורך, ליצירת בצק רך. הופכים על משטח מקומח ולשים קלות לבצק מעוצב. הימנע מעיבוד יתר של הבצק. מעצבים את הבצק לכיכר עגולה בצורת דיסק וחותכים "איקס" עמוק בחלקו העליון בעזרת סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מכניסים את הבצק על תבנית אפייה מרופדת קלף ואופים במשך 7 דקות ב 425 מעלות צלזיוס מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות צלזיוס ואופים עוד 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים את הלחם מהתנור לקרש חיתוך. מגניב מעט לפני חיתוך וליהנות חם!
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

לחם סודה עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "