לחם סודה דורש בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. זה הוא מאוד ידידותי לתקציב מתכון לחובבי אוכל אירופאי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם סוכר חום, צימוקים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 34%, וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות, לחם סודה אירי אותנטי (מכונת לחם), ו לחם סודה אירי: לחם מהיר קל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מסדרים את מתלה התנור לשורה האמצעית. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת ללחם סודה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.