קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם סודה אירי וחמאת ויסקי

לחם סודה אירי וחמאת ויסקי
זה עובד הכי טוב כמו משקה, והוא נעשה בערך 9 שעות ו-25 דקות. . זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. אם יש לכם ויסקי, מלח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי, אירי סודה לחם & דבש חרדל בירה חמאה, ו סלמון מעושן על לחם סודה אירי עם חמאת צ'ייב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צימוקים בקערה קטנה; יוצקים ויסקי ולאפשר להשרות בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
למחרת, לנקז צימוקים ולהזמין את שאריות הוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
וויסקי.וויסקי.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
גריז צלחת תבשיל 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מערבבים צימוקים סחוטים, קליפת תפוז, זרעי קימל לתוך מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
גרידה כתומהגרידה כתומה
צימוקיםצימוקים
7
הכה בחמאה ו 1/4 כוס חמאה מומסת כדי להפוך את הבלילה עבה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
8
מעבירים את הבלילה לתבשיל מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
9
אופים בתנור שחומם מראש עד למעלה הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה ו 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
10
מקציפים 1/2 כוס חמאה בקערה עד רכות; לנצח בוויסקי שמור, 1 כפית בכל פעם, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מגישים עם לחם סודה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
פופפופ