לחם סויה של דוד בוב
לחם הפולי סויה של דוד בוב הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, קינואה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מ Allrecipes יש 4 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-50 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. נסו החמוצים של דוד הויט עם הלחם והחמאה, סויה Dosa: סויה בריאה זרעי פשתן Dosa, ו עוגת סויה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה או סיר חרס, ממיסים שמרים וקמח כוס 1 במים. לכסות עם לעטוף פלסטיק או מכסה סיר ולתת לעמוד במשך 2 שעות.
לטחון גס את פולי סויה במעבד מזון או בלנדר. מערבבים פולי סויה 1 כוס קמח לתוך תערובת שמרים.
מערבבים את המלח והקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו מתוך סיר איטי ללוש 1 1/2 כפות קינואה לתוך הבצק. טופס לתוך כיכר ומקום במחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ'.
מפזרים קינואה הנותרים על גבי כיכר.
מברשת או רסס על שמן זית. מכסים ומניחים להתרומם עד שכיכר הלחם נמצאת ממש מעל החלק העליון של מחבת הלחם. בינתיים, מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.