לחם עגבניות II
לחם עגבניות II עשוי להיות רק הלחם שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 336 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוזמרין, סוכר, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחם עגבניות-פסטו מערבולת, אפיית לחם: עגבניות, גבינה ולחם בייקון, ו לחם עגבניות ובייקון (עבור מכונת לחם).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
במחבת רוטב קטנה, מכסים את שיני השום unpeeled עם מים. מביאים לרתיחה ומבשלים שיני שום במשך 15 דקות; ניקוז, מגניב, מחית ולהניח בצד.
מניחים את צנוברים על תבנית אפייה וטוסט ב 350 מעלות F (175 מעלות C) עד הזהב, על 10 דקות; מגניב ולהניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה, לנפות יחד את הקמח, מלח ואבקת אפייה.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות המיובשות בשמש, בצל ירוק, פרובולונה קרועה, רוזמרין, פלפל שחור וצנוברים קלויים.
בקערת ערבוב בינונית, שמנת יחד את קיצור והסוכר.
מערבבים את הביצים, פירה שום, שמורות שמן מן העגבניות ואת חלב חמאה.
מוסיפים את תערובת הקצרת / חמאה לתערובת הקמח ומערבבים היטב לשלב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים במשך 45 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 5 דקות ולאחר מכן להפעיל על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.