לחם עץ חג המולד
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 8 . גשו לסופר וקנו קמח לחם, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-754 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. נסו לחם עץ חג המולד מאצ'ה, מטבל עץ חג המולד, ו בראוניז עץ חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים, שמרים, סוכר, וכמחצית הקמח בקערה של מערבל לעמוד שלך. אתה לא צריך להיות מדויק על זה חצי - רק גלגל העין זה. מערבבים לשלב, ומניחים בצד במשך 20 דקות.
מוסיף את שאר קמח הלחם יחד עם המלח. ללוש עם הוו הבצק עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מוסיפים את רוזמרין, טימין, ושמן זית, וממשיכים ללוש עד עשבי תיבול ושמן משולבים. יוצרים את הבצק לכדור ומטפטף אותו בשמן זית. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ-40 דקות.
מחממים את התנור ל-350 מעלות וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. כאשר הבצק עלה, קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק. ללוש בקצרה, רק כדי לדעת את האוויר. מחלקים את הבצק לרבעים, ואז מחלקים אותם ל -4 חתיכות כל אחד. אתה צריך עכשיו יש 16 חתיכות. מחלקים כל אחד מהם לשניים, כך שיש לנו 32 חלקים.
מגלגלים כל חתיכה לתוך כדור, ומסדרים את הכדורים על תבנית אפייה מוכן שלך ב patten עץ, משאיר רק קצת מקום ביניהם כך שהם יגעו כאשר הם עולים. השתמש על 2/3 של הכדורים עבור השכבה התחתונה.
הפוך שכבה שנייה על גבי הראשון, נערם יותר במרכז והשאיר את הקצוות בשכבה אחת. אם יש לך כמה פערים שאתה רוצה למלא, לחתוך כמה כדורים הנותרים במחצית. זה לא חייב להיות עץ סימטרי לחלוטין.
אם אתה רוצה אפקט מושלג, מפזרים קצת קמח אורז על גבי העץ-או שאתה יכול גם להשתמש בקמח רגיל. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים אותו בצד עד לגודל מוכפל, כ-30 דקות.
אופים ב 350 מעלות עד זהב יפה-כ 35 דקות. אם אתה לא תקרע את הלחם לגזרים בזמן שהוא חם, תן לו להתקרר על מתלה.