לחם פודינג הכף החם של Food52
מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם חומץ, שמנת כבדה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-133 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם כפית, לחם כפית, ו לחם כפית.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F.
מניחים צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' ungreased בתנור על המדף האמצעי כדי להתחמם.
מערבבים את החומרים היבשים יחד בקערה גדולה. בקערה גדולה אחרת, לטאטא יחד את הביצים, חלב, 2 כפות של חמאה מומסת, חומץ, וניל.
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים לאט עד שהבלילה חלקה ונטולת גושים.
הסר את צלחת האפייה המחוממת מהתנור והוסף את 2 כפיות החמאה הנותרות, באמצעות מברשת כדי לצפות את הבסיס ואת הצדדים של המנה. לאט לאט לגרד את הבלילה לתוך הצלחת ומניחים אותו על מתלה התנור. לאט לאט לשפוך את השמנת על הבלילה; לא לערבב.
אופים במשך 45 עד 50 דקות, או עד השכבה העליונה הוא חום זהוב וסכין יוצא נקי.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.