לחם פוקצ'ה טבעוני עם שום ורוזמרין
לחם פוקצ'ה טבעוני עם שום ורוזמרין יכול להיות רק את הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 116 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Go נטול לקטוז דורש שמרים, קמח unbleached, רוזמרין, ושום. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: רוזמרין-לחם פוקצ'ה שום, לחם פוקצ'ה שום קלוי, ו לחם פוקצ'ה איטלקי עם שמן זית, רוזמרין ושום.
הוראות
יוצקים את השמרים לתוך המים החמים ולתת לעמוד להתמוסס במשך 5 עד 10 דקות. מערבבים את הסוכר ושתי כפות השמן.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמחים ומלח. לעבוד את תערובת השמרים באמצעות הידיים שלך, ואז להפוך על לוח מקומח היטב.
ללוש במשך 5 דקות, הוספת קמח נוסף אם הבצק דביק מדי. צורה לתוך עגול להתגלגל לתוך מעגל עם קוטר 12 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה משומנת ומקומטת, מכסים במגבת תה, ומניחים לעלות במקום חם במשך 30 עד 40 דקות.
כאשר הבצק סיים עולה, לחץ על חורים רדודים לתוך פני השטח שלו עם האצבעות, במרווחים אפילו.
מפזרים את 2 כפות הנותרים של שמן זית על החלק העליון באופן שווה, ואחריו שום, מלח גס, ועשבי תיבול.
אופים את פוקצ ' ה במשך 20 עד 25 דקות, או עד הלחם הוא זהב על גבי נשמע חלול כאשר טפח.
מגישים חמים, לחתוך פלחי, או פשוט יש לכולם לשבור את חתיכות.