קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

לחם פוקצ'ה ללא גלוטן

לחם פוקצ'ה ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לחם פוקצ'ה ללא גלוטן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עמילן תפוחי אדמה, קמח טפיוקה, מסטיק גואר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עגבניות שרי, זית ותימין לחם פוקצ'ה (ללא גלוטן ודגנים חינם), לחם פוקצ'ה ללא גלוטן II, ו לחם פוקצ'ה נטול שמרים ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
חיתוך תפוחי האדמה
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2
שים את מגורי תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים קרים ומספיק מלח כדי להפוך את טעם המים כמו האוקיינוס. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שסכין מוכנס לתוך תפוח האדמה מחליק בקלות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד. כאשר תפוח האדמה התקרר מספיק כדי שתוכל לעבוד עם זה, לחץ עליו דרך מסננת בסדר רשת, באמצעות החלק האחורי של ramekin או כף עץ גדולה. (אם יש ברשותך מעבד מזון, השתמש בו כאן.)
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
הגהה השמרים
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מערבבים את השמרים והסוכר בקערה רחבה בפה גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף את המים החמים. (הפעל את המים על החלק הפנימי של פרק כף היד שלך. כאשר זה מרגיש כמו הטמפרטורה של העור שלך, המים מוכנים.) מערבבים יחד בעדינות. תן השמרים 10 עד 15 דקות להוכחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
שילוב הקמחים
8
מנפים את קמח הטפיוקה, קמח הסורגום, עמילן תפוחי אדמה וקמח אורז מתוק דרך מסננת בסדר רשת לתוך הקערה של מערבל לעמוד. מערבבים את מסטיק xanthan, מסטיק גואר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק גוארמסטיק גואר
קמח דורהקמח דורה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
ביצוע הבצק
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מוסיפים את חלמון הביצה, שמן, מים שמרים, רוזמרין למרכיבים יבשים. הפעל את מערבל הדוכן עם מצורף משוט במהירות בינונית עד שהבצק מגיע יחד, כ -5 דקות. כאשר אתה הראשון לעצור את המיקסר, הבצק ייראה כמו כדור מוצק, ואז זה יתחיל לצנוח את הקובץ המצורף ההנעה. הבצק יהיה עקביות של בלילת עוגה עבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
11
גמר הבצק
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
הכה את הלבן ביצה עד שהוא נוקשה. בעדינות לקפל אותו לתוך הבצק. הגדר את הקערה במקום חם ולאפשר את הבצק לעלות עד שהוא הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
הכנת לאפות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
מחממים את התנור ל 450 ° F. משמנים את שני הצדדים של פיסת נייר קלף עם שמן ומניחים אותו במחבת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
אפיית פוקצ ' ה
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
16
לדחוף את הבצק למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מפזרים שמן זית ומלח ים, אם תרצה. החליקו את הפוקצ ' ה לתנור והכניסו מחבת סאוט גדולה ובטוחה לתנור, שמלאה בקוביות קרח על המדף מתחתיה.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פוקצ ' הפוקצ ' ה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
אופים עד העליון הוא השחמה ואת הטמפרטורה הפנימית של הלחם מגיע לפחות 82°, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
19
קירור הפוקצ ' ה
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
20
אפשר לפוקצ ' ה להתקרר במחבת לפחות 10 דקות. להטות אותו על מתלה חוט מגניב במשך 30 דקות נוספות. תהנה.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
אם אתה אלרגי לביצים, אתה יכול להשמיט את הביצה כאן. הפוקאצ ' ה יהיה קצת צפוף יותר מאשר הגרסה עם ביצה, אבל זה עדיין יהיה טעם טוב.הצעות: נסו להשתמש בפוקצ ' ה כדי להכין כריך עם ממרח איור, סלמי, פרושוטו ומוצרלה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
ריבת תאנהריבת תאנה
פרושוטופרושוטו
פוקצ ' הפוקצ ' ה
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
מנערה נטולת גלוטן והשף: סיפור אהבה עם 100 מתכונים מפתים מאת שונה ג ' יימס אהרן ודניאל אהרן. זכויות יוצרים © 2010 by Shauna James Ahern And Daniel Ahern; photography © 2010 Lara Ferroni. Published by John Wiley & Sons, Inc.