לחם פוקצ'ה ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לחם פוקצ'ה ללא גלוטן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עמילן תפוחי אדמה, קמח טפיוקה, מסטיק גואר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עגבניות שרי, זית ותימין לחם פוקצ'ה (ללא גלוטן ודגנים חינם), לחם פוקצ'ה ללא גלוטן II, ו לחם פוקצ'ה נטול שמרים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
שים את מגורי תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים קרים ומספיק מלח כדי להפוך את טעם המים כמו האוקיינוס. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שסכין מוכנס לתוך תפוח האדמה מחליק בקלות, כ -20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד. כאשר תפוח האדמה התקרר מספיק כדי שתוכל לעבוד עם זה, לחץ עליו דרך מסננת בסדר רשת, באמצעות החלק האחורי של ramekin או כף עץ גדולה. (אם יש ברשותך מעבד מזון, השתמש בו כאן.)
מערבבים את השמרים והסוכר בקערה רחבה בפה גדול.
הוסף את המים החמים. (הפעל את המים על החלק הפנימי של פרק כף היד שלך. כאשר זה מרגיש כמו הטמפרטורה של העור שלך, המים מוכנים.) מערבבים יחד בעדינות. תן השמרים 10 עד 15 דקות להוכחה.
מנפים את קמח הטפיוקה, קמח הסורגום, עמילן תפוחי אדמה וקמח אורז מתוק דרך מסננת בסדר רשת לתוך הקערה של מערבל לעמוד. מערבבים את מסטיק xanthan, מסטיק גואר, ומלח.
מוסיפים את חלמון הביצה, שמן, מים שמרים, רוזמרין למרכיבים יבשים. הפעל את מערבל הדוכן עם מצורף משוט במהירות בינונית עד שהבצק מגיע יחד, כ -5 דקות. כאשר אתה הראשון לעצור את המיקסר, הבצק ייראה כמו כדור מוצק, ואז זה יתחיל לצנוח את הקובץ המצורף ההנעה. הבצק יהיה עקביות של בלילת עוגה עבה.
הכה את הלבן ביצה עד שהוא נוקשה. בעדינות לקפל אותו לתוך הבצק. הגדר את הקערה במקום חם ולאפשר את הבצק לעלות עד שהוא הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מחממים את התנור ל 450 ° F. משמנים את שני הצדדים של פיסת נייר קלף עם שמן ומניחים אותו במחבת עוגה 9 אינץ'.
לדחוף את הבצק למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
מפזרים שמן זית ומלח ים, אם תרצה. החליקו את הפוקצ ' ה לתנור והכניסו מחבת סאוט גדולה ובטוחה לתנור, שמלאה בקוביות קרח על המדף מתחתיה.
אופים עד העליון הוא השחמה ואת הטמפרטורה הפנימית של הלחם מגיע לפחות 82°, על 25 דקות.
אפשר לפוקצ ' ה להתקרר במחבת לפחות 10 דקות. להטות אותו על מתלה חוט מגניב במשך 30 דקות נוספות. תהנה.
אם אתה אלרגי לביצים, אתה יכול להשמיט את הביצה כאן. הפוקאצ ' ה יהיה קצת צפוף יותר מאשר הגרסה עם ביצה, אבל זה עדיין יהיה טעם טוב.הצעות: נסו להשתמש בפוקצ ' ה כדי להכין כריך עם ממרח איור, סלמי, פרושוטו ומוצרלה טרייה.
מנערה נטולת גלוטן והשף: סיפור אהבה עם 100 מתכונים מפתים מאת שונה ג ' יימס אהרן ודניאל אהרן. זכויות יוצרים © 2010 by Shauna James Ahern And Daniel Ahern; photography © 2010 Lara Ferroni. Published by John Wiley & Sons, Inc.