לחם פיצה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו לחם פיצה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, תחליף ביצה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 59 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו גביני מרגריטה פיצה חומוס עם לחם פסטו בגריל, פיצה לחם, ו לחם פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
קל כפית אפייה לערבב לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את תערובת האפייה ואת 3 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
מוסיפים חלב, תחליף ביצה וחמאה, תוך ערבוב רק עד לחות.
מוסיפים פסטו; בעדינות מערבולת לתוך הבלילה (לא לגמרי לשלב). כף את הבלילה לתבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 למשך 50 עד 55 דקות או עד שבחר עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים במחבת על רשת 5 דקות.
מוציאים מהתבנית; מצננים לחלוטין על רשת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי העשוי מענבים הגדלים בלב אזור קיאנטי קלאסיקו בטוסקנה. ביטוי מעולה של ענב סנגיובזה, עם חומציות משמעותית מהחומציות הנמוכה של האדמה באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור אדמה. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי.הכי נהנה עם מנות טעימות מאוד, כמו רטבים על בסיס עגבניות, רביולי פטריות, צלי בקר או חזיר, ובשר ציד מצבי צבי ועד פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון