לחם פיצה של סבא
לחם פיצה של סבא יכול להיות בדיוק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. תמורת 5 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 91 קלוריות , 2 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . אם יש לכם שמן זית, קמח, מלח ופלפל גרוס גס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אפשר להכין אותו. זה עובד היטב כמזנון מאוד ידידותי לתקציב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 41% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות סבא , חומוס פיצה צ'יזית מרגריטה עם לחם פיצה פסטו בגריל , והפנקייק המיוחד של סבא .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים את השמרים ב-1/2 כוס מים חמימים.
הוסף סוכר; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 4 כפיות שמן, מלח, מים שנותרו ו-2 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
צחצח 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה עם 1 כף שמן. מהדקים בצק לתבנית.
מברישים בשמן שנותר ומפזרים מלח ופלפל. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להשחמה קלה.
חותכים בריבועים; להגיש חם, או בטמפרטורת החדר.