קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג הפסחא
מגזין

לחם פסחא יווני

לחם פסחא יווני
המתכון לחם הפסחא היווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 5 שעות ו-25 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמרים, שמן צמחי, זרעי שומר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו לחם במחיר סביר מאוד עבור פסחא. נסו לחם פסחא יווני, לחם פסחא יווני (Lambropsomo), ו לחם פסחא יווני-Tsoureki (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1/3 כוס מים חמים למגע (כ 110 מעלות F) לתוך קערה של מערבל לעמוד. בעדינות להקציף את השמרים, 1 כף של קמח 1 כף של הסוכר. מכסים במגבת ומניחים בצד עד מבעבע, 5 עד 10 דקות (בהתאם לטמפרטורה של החדר).
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בינתיים, לחמם את החלב בסיר קטן על חום בינוני עד בועות להתחיל ליצור סביב הקצוות, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מהחום ומערבבים את החמאה, הסוכר והמלח שנותרו. להפריש להתקרר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
באמצעות חיבור ההנעה, מערבבים את תערובת החלב לתוך תערובת השמרים. מערבבים את 2 ביצים מכות. בהדרגה לערבב את שאר הקמח, זרעי שומר ותמצית שקדים, ולהכות עד צורות בצק רך. הגבר את המהירות לגובה בינוני והכה עד שהבצק מתרחק מהצדדים ויוצר כדור, כ-5 דקות (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
הסר את הבצק מהקערה והנח על משטח מקומח קלות. ללוש, הוספת קמח יותר לפי הצורך, עד הבצק הוא חלק כמו התחתון של התינוק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
שים בקערה עם חמאה קלה, לכסות ולמקם במקום חם לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
אגרוף למטה הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
8
קמח קל משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
מניחים את הבצק על פני השטח וחותכים לשלושה חלקים שווים. מרדדים בעדינות כל חתיכה לתוך חבל באורך 16 אינץ'. קו גיליון עוגיות רחב שפתיים עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
העבר את החבלים אל הסדין המוכן. לחץ על החבלים יחד בקצה אחד וצמה רופף. לסדר את הצמה במעגל. לחץ על קצות הבצק יחד. בעדינות למתוח את המעגל כדי להפוך אותו 10 אינץ 'לרוחב והחור באמצע 3 1/2 אינץ' לרוחב. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
לשפשף את הביצים עם קצת שמן צמחי, ולאחר מכן להבריק עם מגבת נייר. בעדינות לחץ את הביצים לתוך הבצק, במרווחים שווים. לכסות ולהניח בצד עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
12
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מברישים את הלחם עם הביצה המוכה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
14
אופים עד כיכר חום זהוב כהה נשמע חלול כאשר טפח, כ 45 דקות. מגניב כ -30 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

יוונית עובד ממש טוב עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Raspberry בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.קהל רצון זה הוא שידוך נהדר חזיר צלוי. נא להגיש עם צמרמורת קלה.