המתכון לחם הפסחא היווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 5 שעות ו-25 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמרים, שמן צמחי, זרעי שומר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו לחם במחיר סביר מאוד עבור פסחא. נסו לחם פסחא יווני, לחם פסחא יווני (Lambropsomo), ו לחם פסחא יווני-Tsoureki (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים 1/3 כוס מים חמים למגע (כ 110 מעלות F) לתוך קערה של מערבל לעמוד. בעדינות להקציף את השמרים, 1 כף של קמח 1 כף של הסוכר. מכסים במגבת ומניחים בצד עד מבעבע, 5 עד 10 דקות (בהתאם לטמפרטורה של החדר).
בינתיים, לחמם את החלב בסיר קטן על חום בינוני עד בועות להתחיל ליצור סביב הקצוות, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ומערבבים את החמאה, הסוכר והמלח שנותרו. להפריש להתקרר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
באמצעות חיבור ההנעה, מערבבים את תערובת החלב לתוך תערובת השמרים. מערבבים את 2 ביצים מכות. בהדרגה לערבב את שאר הקמח, זרעי שומר ותמצית שקדים, ולהכות עד צורות בצק רך. הגבר את המהירות לגובה בינוני והכה עד שהבצק מתרחק מהצדדים ויוצר כדור, כ-5 דקות (הבצק יהיה דביק).
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
10
העבר את החבלים אל הסדין המוכן. לחץ על החבלים יחד בקצה אחד וצמה רופף. לסדר את הצמה במעגל. לחץ על קצות הבצק יחד. בעדינות למתוח את המעגל כדי להפוך אותו 10 אינץ 'לרוחב והחור באמצע 3 1/2 אינץ' לרוחב. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
לשפשף את הביצים עם קצת שמן צמחי, ולאחר מכן להבריק עם מגבת נייר. בעדינות לחץ את הביצים לתוך הבצק, במרווחים שווים. לכסות ולהניח בצד עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מברישים את הלחם עם הביצה המוכה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזה
14
אופים עד כיכר חום זהוב כהה נשמע חלול כאשר טפח, כ 45 דקות. מגניב כ -30 דקות לפני חיתוך.
יוונית עובד ממש טוב עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.