לחם פסחא יווני
המתכון לחם הפסחא היווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 5 שעות ו-25 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמרים, שמן צמחי, זרעי שומר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו לחם במחיר סביר מאוד עבור פסחא. נסו לחם פסחא יווני, לחם פסחא יווני (Lambropsomo), ו לחם פסחא יווני-Tsoureki (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1/3 כוס מים חמים למגע (כ 110 מעלות F) לתוך קערה של מערבל לעמוד. בעדינות להקציף את השמרים, 1 כף של קמח 1 כף של הסוכר. מכסים במגבת ומניחים בצד עד מבעבע, 5 עד 10 דקות (בהתאם לטמפרטורה של החדר).
בינתיים, לחמם את החלב בסיר קטן על חום בינוני עד בועות להתחיל ליצור סביב הקצוות, על 6 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את החמאה, הסוכר והמלח שנותרו. להפריש להתקרר, על 5 דקות.
באמצעות חיבור ההנעה, מערבבים את תערובת החלב לתוך תערובת השמרים. מערבבים את 2 ביצים מכות. בהדרגה לערבב את שאר הקמח, זרעי שומר ותמצית שקדים, ולהכות עד צורות בצק רך. הגבר את המהירות לגובה בינוני והכה עד שהבצק מתרחק מהצדדים ויוצר כדור, כ-5 דקות (הבצק יהיה דביק).
הסר את הבצק מהקערה והנח על משטח מקומח קלות. ללוש, הוספת קמח יותר לפי הצורך, עד הבצק הוא חלק כמו התחתון של התינוק, על 5 דקות.
שים בקערה עם חמאה קלה, לכסות ולמקם במקום חם לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 1/2 שעות.
מניחים את הבצק על פני השטח וחותכים לשלושה חלקים שווים. מרדדים בעדינות כל חתיכה לתוך חבל באורך 16 אינץ'. קו גיליון עוגיות רחב שפתיים עם נייר קלף.
העבר את החבלים אל הסדין המוכן. לחץ על החבלים יחד בקצה אחד וצמה רופף. לסדר את הצמה במעגל. לחץ על קצות הבצק יחד. בעדינות למתוח את המעגל כדי להפוך אותו 10 אינץ 'לרוחב והחור באמצע 3 1/2 אינץ' לרוחב. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
לשפשף את הביצים עם קצת שמן צמחי, ולאחר מכן להבריק עם מגבת נייר. בעדינות לחץ את הביצים לתוך הבצק, במרווחים שווים. לכסות ולהניח בצד עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מברישים את הלחם עם הביצה המוכה הנותרת.
אופים עד כיכר חום זהוב כהה נשמע חלול כאשר טפח, כ 45 דקות. מגניב כ -30 דקות לפני חיתוך.