לחם פפרוני קל
לחם פפרוני קל דורש מסביב 12 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 374 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, אורגנו, פתיתי בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם פפרוני, ו לחם פפרוני.
הוראות
אפשר לבצק הלחם הקפוא להפשיר כ-8 שעות, או בלילה, במקרר.
מניחים בצק בקערה גדולה ומשומנת קלות.
מניחים את הקערה במיקום חם, ומאפשרים לבצק לעלות עד להכפל (2 עד 3 שעות). אגרוף למטה בצק.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
על תבנית אפייה גדולה ומשומנת קלות, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 12x18 אינץ'.
מברשת בצק קלות עם שמן זית.
מפזרים בזיליקום, פתיתי בצל ואורגנו.
שכבה עם פפרוני כדי בתוך סנטימטר וחצי של הקצוות. למעלה עם גבינת מוצרלה.
החל מהקצה הארוך ביותר, מגלגלים את הבצק לתוך גליל דק וחותמים את התפר. זיגוג עם ביצה.
אופים בתנור שחומם מראש 35 דקות, או עד חום זהוב.
חותכים לחתיכות בגודל ביס כדי לשרת.