לחם פרמזן עשבי תיבול
לחם פרמזן עשבי תיבול יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הלחם שלך. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קמח, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. , שהוא מוצק. נסו לחם פרמזן עשבי תיבול, לחם שום עשבי פרמזן, ו פרמזן-לחם ביסקוויט עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים שמרים על מים בקערה גדולה.
בואו לעמוד כמה דקות, ואז לערבב לפזר שמרים.
מוסיפים סוכר, מלח, מרגרינה, גבינת פרמזן 1/2 כוס, אורגנו ו -3 כוסות קמח. הכה במהירות איטית במשך 2 דקות. מקציפים בשאר הקמח; מכסים את הקערה בנייר שעווה ומגבת מטבח.
תן לעלות במקום חם 45 דקות, או עד הוכפל נפח.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל סיבוב אחד, תבשיל 2 ליטר. תניח בצד.
מערבבים הבלילה למטה במשך 1/2 דקות. להפוך את הבלילה לתבשיל.
מפזרים עם הנותרים 1 כף גבינת פרמזן.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 55 דקות.