קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות27
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם פרמזן עשבי תיבול

לחם פרמזן עשבי תיבול
לחם פרמזן עשבי תיבול יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הלחם שלך. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קמח, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. , שהוא מוצק. נסו לחם פרמזן עשבי תיבול, לחם שום עשבי פרמזן, ו פרמזן-לחם ביסקוויט עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים שמרים על מים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד כמה דקות, ואז לערבב לפזר שמרים.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
3
מוסיפים סוכר, מלח, מרגרינה, גבינת פרמזן 1/2 כוס, אורגנו ו -3 כוסות קמח. הכה במהירות איטית במשך 2 דקות. מקציפים בשאר הקמח; מכסים את הקערה בנייר שעווה ומגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מרגרינהמרגרינה
אורגנואורגנו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
נייר שעווהנייר שעווה
קערהקערה
4
תן לעלות במקום חם 45 דקות, או עד הוכפל נפח.
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל סיבוב אחד, תבשיל 2 ליטר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מערבבים הבלילה למטה במשך 1/2 דקות. להפוך את הבלילה לתבשיל.
7
מפזרים עם הנותרים 1 כף גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
8
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור