קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

בית עירוני, פריכיות לחם שטוח, מאהי מאהי קרום עם איולי שמיר קארי

בית עירוני, פריכיות לחם שטוח, מאהי מאהי קרום עם איולי שמיר קארי
בית העיירה המתכון: צ'יפס לחם שטוח, מאהי מאהי קרום עם איולי שמיר קארי יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 30 דקות. מתכון ללא חלב ופסקטרי זה מגיש 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 296 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו קישואים עטופים מאהי מאהי עם איולי עגבניות, פסטו מאהי-מאהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, ו שקדים-קורנית-קרום מאהי מאהי עם רוטב שרדונה לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר שמן צמחי ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הכניסו את פריכיות הלחם השטוח של בית העירייה לקערה של מעבד מזון וכתשו לעקביות פירורי לחם. פורסים את הדג למקלות בגודל 1 עד 2 אינץ 'ומפזרים את הכמון, אבקת הקארי, אבקת הצ' ילי, תיבול הקג ' ון, המלח והפלפל. לחפור את הדג הראשון בקמח, ולאחר מכן לשטוף את הביצה ולבסוף פירורי קרקר. מטגנים את הדג עד להזהבה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי קרקרפירורי קרקר
אבקת קאריאבקת קארי
פירורי לחםפירורי לחם
לחם שטוחלחם שטוח
צ ' יפסצ ' יפס
כמוןכמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דגיםדגים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מגישים עם איולי שמיר קארי לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
אבקת קאריאבקת קארי
שמירשמיר
4
בקערה של מעבד מזון מניחים את הביצה, החלמונים, אבקת הקארי, המלח והפלפל. מזלפים לאט לאט את שמן הזית ליצירת תחליב עבה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת קאריאבקת קארי
שמן זיתשמן זית
אמולסיותאמולסיות
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
5
מוסיפים את מיץ ליים ושמיר ודופק לשלב. טועמים ומתאימים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
תיבולתיבול
שמירשמיר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
לשגשג פינו גריגיו
לשגשג פינו גריגיו