בית עירוני, פריכיות לחם שטוח, מאהי מאהי קרום עם איולי שמיר קארי
בית העיירה המתכון: צ'יפס לחם שטוח, מאהי מאהי קרום עם איולי שמיר קארי יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 30 דקות. מתכון ללא חלב ופסקטרי זה מגיש 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 296 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו קישואים עטופים מאהי מאהי עם איולי עגבניות, פסטו מאהי-מאהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, ו שקדים-קורנית-קרום מאהי מאהי עם רוטב שרדונה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר שמן צמחי ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הכניסו את פריכיות הלחם השטוח של בית העירייה לקערה של מעבד מזון וכתשו לעקביות פירורי לחם. פורסים את הדג למקלות בגודל 1 עד 2 אינץ 'ומפזרים את הכמון, אבקת הקארי, אבקת הצ' ילי, תיבול הקג ' ון, המלח והפלפל. לחפור את הדג הראשון בקמח, ולאחר מכן לשטוף את הביצה ולבסוף פירורי קרקר. מטגנים את הדג עד להזהבה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
מלח ופלפל
פירורי קרקר
אבקת קארי
פירורי לחם
לחם שטוח
צ ' יפס
כמון
קמח לכל מטרה
דגים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
3
מגישים עם איולי שמיר קארי לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
איולי
אבקת קארי
שמיר
4
בקערה של מעבד מזון מניחים את הביצה, החלמונים, אבקת הקארי, המלח והפלפל. מזלפים לאט לאט את שמן הזית ליצירת תחליב עבה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת קארי
שמן זית
אמולסיות
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
5
מוסיפים את מיץ ליים ושמיר ודופק לשלב. טועמים ומתאימים את התיבול במידת הצורך.
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.