קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
מגזין

לחם צ'דר חלפיניו

לחם צ'דר חלפיניו
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, צ'דר גס, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות מתכונים דומים: לחם צ'דר חלפיניו, לחם בייגלה צ'דר Jalapeno, ו גבינת צ'דר Jalapeno.

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים 1 כף מים חמים בקערה קטנה; לתת תערובת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם זה לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים יחד קמח, מלח, שמן, תערובת שמרים, ונשארו 1 3/4 כוסות מים חמים בקערת המיקסר במהירות נמוכה עד לקבלת בצק רך. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים jalapeño, 1 1/2 כוסות צ 'דר, ו 1/2 כוס Parmigiano-רג' יאנו ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
4
לגרד את הבצק בצד הקערה (מסביב) למרכז, ואז מפזרים קלות עם קמח. מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) כדי לשמור על קרום מהיווצרות ולתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, 2 עד 2 1/2 שעות. (לחלופין, לתת לבצק לעלות בקערה במקרר 8 עד 12 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להפוך את הבצק על משטח מקורנן היטב וליצור בעדינות לתוך מלבן בערך 11-על ידי 8 אינץ ' עם ידיים מקורנות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
מקפלים בצק בשלישים (כמו מכתב) עם ידיים מקומטות (הבצק יהיה דביק), לחיצה לאורך התפר של כל קפל לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
שים בצק, בצד התפר למטה, במחבת כיכר 9 על ידי 5 אינץ משומן. מכסים את המחבת באותה מגבת מטבח נקייה ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שהבצק ממלא לחלוטין את המחבת ועולה מעליו מעט, 1 עד 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
קציץ מברשת עם ביצה, ואז מפזרים הנותרים 2 כפות צ 'דר ונותר 1/4 כוס Parmigiano-רג' יאנו במרכז כיכר לחם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
אופים עד הלחם הוא זהב ונשמע חלול כאשר טפח על התחתונה, 50 דקות עד 1 שעה. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר כיכר, ולאחר מכן להסיר מן המחבת כדי לבדוק את האדישות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
להחזיר לחם (לא במחבת) לתנור ולהפעיל על צדו, ואז לאפות 10 דקות יותר קרום פריך. מגניב לגמרי על מדף, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'