לחם צ'דר חלפיניו
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, צ'דר גס, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות מתכונים דומים: לחם צ'דר חלפיניו, לחם בייגלה צ'דר Jalapeno, ו גבינת צ'דר Jalapeno.
הוראות
מערבבים יחד שמרים 1 כף מים חמים בקערה קטנה; לתת תערובת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם זה לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים יחד קמח, מלח, שמן, תערובת שמרים, ונשארו 1 3/4 כוסות מים חמים בקערת המיקסר במהירות נמוכה עד לקבלת בצק רך. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח 3 דקות יותר.
מוסיפים jalapeño, 1 1/2 כוסות צ 'דר, ו 1/2 כוס Parmigiano-רג' יאנו ומערבבים עד בשילוב.
לגרד את הבצק בצד הקערה (מסביב) למרכז, ואז מפזרים קלות עם קמח. מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) כדי לשמור על קרום מהיווצרות ולתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, 2 עד 2 1/2 שעות. (לחלופין, לתת לבצק לעלות בקערה במקרר 8 עד 12 שעות.)
להפוך את הבצק על משטח מקורנן היטב וליצור בעדינות לתוך מלבן בערך 11-על ידי 8 אינץ ' עם ידיים מקורנות.
מקפלים בצק בשלישים (כמו מכתב) עם ידיים מקומטות (הבצק יהיה דביק), לחיצה לאורך התפר של כל קפל לאטום.
שים בצק, בצד התפר למטה, במחבת כיכר 9 על ידי 5 אינץ משומן. מכסים את המחבת באותה מגבת מטבח נקייה ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שהבצק ממלא לחלוטין את המחבת ועולה מעליו מעט, 1 עד 1/4 שעות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
קציץ מברשת עם ביצה, ואז מפזרים הנותרים 2 כפות צ 'דר ונותר 1/4 כוס Parmigiano-רג' יאנו במרכז כיכר לחם.
אופים עד הלחם הוא זהב ונשמע חלול כאשר טפח על התחתונה, 50 דקות עד 1 שעה. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר כיכר, ולאחר מכן להסיר מן המחבת כדי לבדוק את האדישות.
להחזיר לחם (לא במחבת) לתנור ולהפעיל על צדו, ואז לאפות 10 דקות יותר קרום פריך. מגניב לגמרי על מדף, על 1 1/2 שעות.