קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
מגזין

לחם צ'דר חלפיניו

לחם צ'דר חלפיניו
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, צ'דר גס, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות מתכונים דומים: לחם צ'דר חלפיניו, לחם בייגלה צ'דר Jalapeno, ו גבינת צ'דר Jalapeno.

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים 1 כף מים חמים בקערה קטנה; לתת תערובת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם זה לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים יחד קמח, מלח, שמן, תערובת שמרים, ונשארו 1 3/4 כוסות מים חמים בקערת המיקסר במהירות נמוכה עד לקבלת בצק רך. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים jalapeño, 1 1/2 כוסות צ 'דר, ו 1/2 כוס Parmigiano-רג' יאנו ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
4
לגרד את הבצק בצד הקערה (מסביב) למרכז, ואז מפזרים קלות עם קמח. מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) כדי לשמור על קרום מהיווצרות ולתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, 2 עד 2 1/2 שעות. (לחלופין, לתת לבצק לעלות בקערה במקרר 8 עד 12 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להפוך את הבצק על משטח מקורנן היטב וליצור בעדינות לתוך מלבן בערך 11-על ידי 8 אינץ ' עם ידיים מקורנות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
מקפלים בצק בשלישים (כמו מכתב) עם ידיים מקומטות (הבצק יהיה דביק), לחיצה לאורך התפר של כל קפל לאטום.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
שים בצק, בצד התפר למטה, במחבת כיכר 9 על ידי 5 אינץ משומן. מכסים את המחבת באותה מגבת מטבח נקייה ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שהבצק ממלא לחלוטין את המחבת ועולה מעליו מעט, 1 עד 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
קציץ מברשת עם ביצה, ואז מפזרים הנותרים 2 כפות צ 'דר ונותר 1/4 כוס Parmigiano-רג' יאנו במרכז כיכר לחם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
אופים עד הלחם הוא זהב ונשמע חלול כאשר טפח על התחתונה, 50 דקות עד 1 שעה. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר כיכר, ולאחר מכן להסיר מן המחבת כדי לבדוק את האדישות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להחזיר לחם (לא במחבת) לתנור ולהפעיל על צדו, ואז לאפות 10 דקות יותר קרום פריך. מגניב לגמרי על מדף, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי