קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

לחם קופים מלוח

לחם קופים מלוח
לחם קוף מלוח דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצק ביסקוויט חלב חמאה, חמאה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון של 25%, המנה הזו די גרועה. נסו לחם קופים מלוח, לחם קופים מלוח, ו לחם קופים מלוח עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים יחד חמאה מומסת, פטרוזיליה, בצל ושמיר בקערה. טבלו חצאי ביסקוויטים לתערובת החמאה לציפוי; מסדרים לתבנית עוגת צינור.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק מבושל וחום זהוב מעל, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

לחם קופים עובד ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "