קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

מרק דגים קארי עם קרוט-tains (קרוטונים paleo)

מרק דגים קארי עם קרוט-tains (קרוטונים paleo)
מרק דגים קארי עם קרוטונים (קרוטונים paleo) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1420 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת קארי, מלח, גודל האגודל חתיכת זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב plantains אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פלנטיין עם אבוקדו חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מתכונים דומים: מרק דגים + קרוטונים שאור מפרץ הישן, הודו מעושן ומרק בייקון עם פומפרניקל וקרוטונים חמוציות, ו קרם בצל קרמל ומרק גבינה עם קרוטונים תוצרת בית.

הוראות

1
עבור chowder2 t קוקוס oil1 t cumin seeds1 t בראון חרדל seeds1 גודל אגודל חתיכה של ג ' ינג ' ר, דק minced1 בצל צהוב, קצוץ קטן 4 שיני שום, minced1 t אבקת קארי (מתוק או חם)1 t garam masala1 יכול מלא שומן קוקוס חלב 2 קילו לבן, דגים קשקשים (השתמשנו)מלח מ 1 סיד
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
בצל צהובבצל צהוב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
2
עבור plantains קרו-tains2-3 ירוק, חתוך לקוביות small3 t קוקוס oilsalt
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
בשביל המרק.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
4
בסיר מרק בגודל בינוני, ממיסים את שמן הקוקוס על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הכמון ואת זרעי חרדל.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
6
תן להם לרקוד סביב הסיר במשך דקה או שתיים ולאחר מכן להוסיף את הג ' ינג ' ר, שום ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
לטגן עד הבצל מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את אבקת קארי וגארם מסאלה. זרוק בפחית של חלב הקוקוס. מערבבים הכל כדי לשלב.עכשיו תוסיף את הדג. פשוט זרוק את כל הפילה לשם. מערבבים אותם בסיר, מדי פעם, עד שהם מבושלים דרך. קח 2 מזלגות ולמשוך את הדגים לתוך פתיתים (בדיוק כמו אם היית מפרק חזה עוף או חזה בקר).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
בשר בקרבשר בקר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גארם מסאלהגארם מסאלה
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
הסר את המרק מהחום ומערבבים את מיץ הסיד.עבור קרו-טאינים (קרוטונים Paleo)במחבת סאוט גדולה, להמיס את שמן הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
קרוטוניםקרוטונים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף את פלנטנות חתוכות לקוביות. כמו תמיד, ככל שהקוביות קטנות יותר, כך הם יבשלו מהר יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
11
תן לטוגנים לטגן עד שהם מבושלים דרך ויש לי קרום נחמד בצד החיצוני. לא צריך לקחת יותר מ -15 דקות.בדיוק כמו קרוטונים רגילים, הקרוטונים טעימים יותר ביום שהם מיוצרים. לא שהם בלתי אכילים למחרת, הם פשוט לא פריכים כמו.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
קרוטוניםקרוטונים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.