לחם קוקוס
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם 52 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם קוקוס יכול להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם ביצים, קוקוס, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם בננה קוקוס מחיטה מלאה עם Streusel קוקוס, לחם בננה קוקוס קלוי עם זיגוג קוקוס קלוי וניל, ו לחם קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 9 על ידי 5 על ידי 3 אינץ מחבת כיכר, לדפוק את עודף קמח.
מורחים 3 כוסות קוקוס במחבת אפייה רדודה גדולה (1 אינץ ' עמוק) וטוסט באמצע התנור, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב באופן שווה, 20 עד 25 דקות. (Watch פתיתים בזהירות; הקצוות לשרוף במהירות.) מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, על 15 דקות, ואז לטחון במעבד מזון לארוחה גסה, על 40 שניות (יהיה לך על 1 1/4 כוסות). תשאירי את התנור דולק.
מערבבים יחד קמח עולה עצמי, קוקוס טחון, וקוקוס שנותר (לא קלוי) בקערה גדולה. היכו יחד חמאה וסוכר בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור וקרם, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
לטאטא 1 כוס מים לתוך תערובת קמח, ולאחר מכן להוסיף תערובת ביצה, לטאטא רק עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר, החלקה העליון עם מרית, ואופים באמצע התנור עד שיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי העליון הוא חום שווה, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות. לחם מגניב לחמם במחבת על מתלה, 10 עד 15 דקות, ואז לצאת מחבת ולהגדיר בצד ימין על מתלה להתקרר לחלוטין, על 2 שעות יותר.
חותכים לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
לחם יכול להיות מוגש ביום זה נעשה, אבל זה פרוסות בקלות רבה יותר אם כל הזמן, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר 1 יום.