לחם קינמון וצימוקים תוצרת בית
לחם קינמון וצימוקים תוצרת בית הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 566 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-43 דקות. נסו לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, חמאת שקדים קינמון וצימוקים תוצרת בית, ו קינמון צימוקים בריא תוצרת בית גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 8 1/4 על 4 1/2 אינץ ' nonstick כיכר פאן (כגון
בקערה בינונית, לטאטא יחד את קמח הלחם, קמח אורז, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח. תניח בצד.
בקערה קטנה, לשלב את המים החמים ושמרים.
תן לתערובת לנוח 5 דקות עד קצף.
במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה וסוכר במהירות בינונית עד שמנת, על 2 דקות. הכה את הביצים, 1 בכל פעם. מקציפים בתערובת השמרים. עם המכונה פועלת על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח עד כדור של צורות בצק.
הסר את מצורף ההנעה לצרף וו בצק. (אם מצורף קרס הבצק אינו זמין, הבצק יכול גם להיות ללוש ביד במשך 15 דקות על משטח עבודה מקומח קלות.)
מערבבים במהירות בינונית-נמוכה במשך 10 דקות (גירוד הצדדים של הקערה, במידת הצורך).
מוסיפים את האגוזים והצימוקים וממשיכים לערבב עד שהבצק חלק וקפיץ בחזרה כאשר דחף עם אצבע, על 5 דקות יותר.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד.
מניחים באזור ללא טיוטה בטמפרטורת החדר (כ 85 מעלות F) עד הבצק יש נפוח מעט, כ 2 שעות.
חמאה וקמח השוליים הפנימיים והחיצוניים של מחבת כיכר לחם 8 1/4 על 4 1/2 אינץ'. אגרוף במרכז הבצק כדי לרוקן אותו.
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות ללוש במשך 3 דקות. טופס את הבצק לתוך מלבן 8 על 4 אינץ ' ומקום במחבת כיכר מוכן. מכסים בניילון נצמד ומאפשרים לבצק לעלות באזור ללא טיוטה בטמפרטורת החדר עד שהבצק עולה כ-2 אינץ ' מעל החלק העליון של המחבת, כ-2 שעות.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הסר את לעטוף פלסטיק ולאפות את כיכר עד חום זהוב, 30 עד 35 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
הסר את כיכר מן המחבת ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
לעטוף היטב פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים או להקפיא עד 1 חודש.