קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 43 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם קינמון וצימוקים תוצרת בית

לחם קינמון וצימוקים תוצרת בית
לחם קינמון וצימוקים תוצרת בית הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 566 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-43 דקות. נסו לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, חמאת שקדים קינמון וצימוקים תוצרת בית, ו קינמון צימוקים בריא תוצרת בית גרנולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 8 1/4 על 4 1/2 אינץ ' nonstick כיכר פאן (כגון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
סודו של בייקר)
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד את קמח הלחם, קמח אורז, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
קמח אורזקמח אורז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה קטנה, לשלב את המים החמים ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תן לתערובת לנוח 5 דקות עד קצף.
6
במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה וסוכר במהירות בינונית עד שמנת, על 2 דקות. הכה את הביצים, 1 בכל פעם. מקציפים בתערובת השמרים. עם המכונה פועלת על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח עד כדור של צורות בצק.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
7
הסר את מצורף ההנעה לצרף וו בצק. (אם מצורף קרס הבצק אינו זמין, הבצק יכול גם להיות ללוש ביד במשך 15 דקות על משטח עבודה מקומח קלות.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מערבבים במהירות בינונית-נמוכה במשך 10 דקות (גירוד הצדדים של הקערה, במידת הצורך).
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את האגוזים והצימוקים וממשיכים לערבב עד שהבצק חלק וקפיץ בחזרה כאשר דחף עם אצבע, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מניחים באזור ללא טיוטה בטמפרטורת החדר (כ 85 מעלות F) עד הבצק יש נפוח מעט, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
חמאה וקמח השוליים הפנימיים והחיצוניים של מחבת כיכר לחם 8 1/4 על 4 1/2 אינץ'. אגרוף במרכז הבצק כדי לרוקן אותו.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות ללוש במשך 3 דקות. טופס את הבצק לתוך מלבן 8 על 4 אינץ ' ומקום במחבת כיכר מוכן. מכסים בניילון נצמד ומאפשרים לבצק לעלות באזור ללא טיוטה בטמפרטורת החדר עד שהבצק עולה כ-2 אינץ ' מעל החלק העליון של המחבת, כ-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
14
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר את לעטוף פלסטיק ולאפות את כיכר עד חום זהוב, 30 עד 35 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
הסר את כיכר מן המחבת ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
לעטוף היטב פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים או להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו