תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם קינמון וצימוקים. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צימוקים, חמאה, תחליף ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, לחם קינמון וצימוקים ללא גלוטן למכונת לחם, ו לחם קינמון וצימוקים רום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים צימוקים בקערה קטנה, ומכסים עם מי ברז חמים מאוד.
מוסיפים תחליף ביצה ו 1 כף חמאה לתערובת חלב; מערבבים היטב עם מקצף עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. בצק מעייל קל עם ספריי בישול; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות. ללוש בצימוקים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.