קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם קישואים של מגזין "אור בישול"

לחם קישואים של מגזין
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך סוכר, אבקת אפייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו קובלר אפרסק טקסס, ממגזין אור בישול, בישול אור אדום בישול טופו, ו צ'ילי מק (אור בישול) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים קישואים על מספר שכבות של מגבות נייר, ומכסים במגבת נייר נוספת.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
בואו לעמוד 5 דקות, לחיצה למטה מדי פעם. תניח בצד.
4
מערבבים קמח ואת החומרים הבאים 5 (קמח באמצעות אבקת אפייה) בקערה גדולה, ומערבבים היטב; לעשות גם במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
שלב קישואים, רסק תפוחים, תחליף ביצה, שמן ווניל; להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 (71/2 x 3 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
תרסיס בישולתרסיס בישול
רסק תפוחיםרסק תפוחים
קישואיםקישואים
ונילוניל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
6
אופים ב 350 מעלות במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה חוט; להסיר מחבתות, ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל