לחם קישואים של מגזין "אור בישול"
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך סוכר, אבקת אפייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו קובלר אפרסק טקסס, ממגזין אור בישול, בישול אור אדום בישול טופו, ו צ'ילי מק (אור בישול) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קישואים על מספר שכבות של מגבות נייר, ומכסים במגבת נייר נוספת.
בואו לעמוד 5 דקות, לחיצה למטה מדי פעם. תניח בצד.
מערבבים קמח ואת החומרים הבאים 5 (קמח באמצעות אבקת אפייה) בקערה גדולה, ומערבבים היטב; לעשות גם במרכז התערובת.
שלב קישואים, רסק תפוחים, תחליף ביצה, שמן ווניל; להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 (71/2 x 3 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 מעלות במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה חוט; להסיר מחבתות, ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.