קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

לחם קרנפאנה

לחם קרנפאנה
. אם יש לכם סוכר, בננה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm), ו לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיף את השמן, חלב וביצים, לערבב עד מעורבב היטב. מערבבים את חמוציות, בננה ותפוח, לערבב עד הפרי מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
בננהבננה
תפוחתפוח
פירותפירות
ביצהביצה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
4
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד שהוכנס קיסם או סכין, יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין