לחם רסק תפוחים
לחם רסק תפוחים הוא צמחוני לחם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, צימוקים, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם תה רסק תפוחים, לחם רסק תפוחים, ו לחם רסק תפוחים.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר.
מוסיף את הביצה ורסק תפוחים; לערבב היטב.
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט וציפורן. מערבבים לתוך תערובת מוקרם רק עד לחלחל. מקפלים בצימוקים ואגוזים.
יוצקים לתוך משומן 8-ב. אקס-4-אין. מחבת כיכר.
אופים ב 350° במשך 60-65 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין.