לחם שאור II
אם יש לכם שמרים, סודה לשתייה, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. . מתכונים דומים: וידוי # 52: שאור הוא היריב הקשה ביותר שלי ... לחם אומן עם Starter שאור, לחם שיפון עם פתיתי שאור, ו לחם שאור קל-לחם ורמונט.
הוראות
בקערה בינונית, להמיס 2 1/4 כפיות שמרים ב 1/2 כוס מים חמים. מערבבים 2 כוסות קמח, 2 כוסות מים פושרים, 1 כף סוכר, 1 כפית מלח. הכה חלק עם מקצף רוטרי.
בואו לעמוד 3 עד 5 ימים שנחשפו בטמפרטורת החדר ערבוב 2 או 3 פעמים ביום. מכסים בלילה כדי למנוע ייבוש.
בקערה גדולה, להמיס 2 1/4 כפיות שמרים ב 1/2 כוס מים חמים. תערובת בבלילה המתנע, 2 כפיות סוכר, ו 1 1/2 כפיות מלח.
מוסיפים 3 1/2 כוסות קמח, ומכים עם מקצף רוטרי במשך 3 עד 4 דקות. כיסוי, ולתת לעלות עד כפול בתפזורת.
מערבבים סודה עם קמח שנותר; בהדרגה לערבב לתוך בצק עלה, הוספת מספיק כדי להפוך את הבצק נוקשה. הפעל על לוח משוריין, ללוש 8 עד 10 דקות. צורה לתוך אחד גדול או 2 כיכרות בינוניות, ומניחים על תבנית אפייה משומנת קלות. עם סכין חדה, לעשות חתכים אלכסוניים על גבי בצק.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C).
הסר כיכרות בינוניות לאחר 35 עד 40 דקות, כיכר גדולה לאחר 40 עד 45 דקות.
מברשת עם חמאה מומסת ולתת מגניב לפני ההגשה.