קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

לחם שאור II

לחם שאור II
אם יש לכם שמרים, סודה לשתייה, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. . מתכונים דומים: וידוי # 52: שאור הוא היריב הקשה ביותר שלי ... לחם אומן עם Starter שאור, לחם שיפון עם פתיתי שאור, ו לחם שאור קל-לחם ורמונט.

הוראות

1
בקערה בינונית, להמיס 2 1/4 כפיות שמרים ב 1/2 כוס מים חמים. מערבבים 2 כוסות קמח, 2 כוסות מים פושרים, 1 כף סוכר, 1 כפית מלח. הכה חלק עם מקצף רוטרי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד 3 עד 5 ימים שנחשפו בטמפרטורת החדר ערבוב 2 או 3 פעמים ביום. מכסים בלילה כדי למנוע ייבוש.
3
בקערה גדולה, להמיס 2 1/4 כפיות שמרים ב 1/2 כוס מים חמים. תערובת בבלילה המתנע, 2 כפיות סוכר, ו 1 1/2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים 3 1/2 כוסות קמח, ומכים עם מקצף רוטרי במשך 3 עד 4 דקות. כיסוי, ולתת לעלות עד כפול בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מערבבים סודה עם קמח שנותר; בהדרגה לערבב לתוך בצק עלה, הוספת מספיק כדי להפוך את הבצק נוקשה. הפעל על לוח משוריין, ללוש 8 עד 10 דקות. צורה לתוך אחד גדול או 2 כיכרות בינוניות, ומניחים על תבנית אפייה משומנת קלות. עם סכין חדה, לעשות חתכים אלכסוניים על גבי בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
6
תן לעלות עד כפול.
7
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר כיכרות בינוניות לאחר 35 עד 40 דקות, כיכר גדולה לאחר 40 עד 45 דקות.
9
מברשת עם חמאה מומסת ולתת מגניב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה