לחם שום קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לחם שום קלוי. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. אם יש לך בזיליקום מחוספס, גרידת לימון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם שום קלוי, לחם שום קלוי, ו לחם שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את השום בכיכר של רדיד פח טפטוף עם שמן זית, מלח ופלפל. לעטוף את השום ולמקם בתנור. צלי במשך 20 דקות.
מוסיפים את החמאה הריכה לקערה ומערבבים יחד עם שיני השום הקלויות, גרידת לימון ועשבי תיבול. מתבלים עם מלח ופלפל ומערבבים שוב לשלב.
מברשת את תערובת החמאה על שני הצדדים של הלחם. לעטוף בנייר כסף ואופים עד פריך חמאה הוא נחמד נמס, על 15 דקות.