לחם שוקולד-דובדבן
והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, חמאה, חמאת שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לחם דובדבן שוקולד, פודינג לחם שוקולד-דובדבן, ו לחם בננה שוקולד-דובדבן.
הוראות
מערבבים חמאה ו 2 כף. תערובת פודינג יבש עד מעורבב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרדדים כיכר בצק 1 לתוך מלבן 14x8 אינץ'על משטח עבודה מפוזר עם 1 כף. תערובת פודינג יבש; מברשת עם 1 כף. חמאה.
מפזרים 1/4 כוס כל אחד מתערובת הפודינג היבש הנותרת, דובדבנים ואגוזים; להתגלגל, החל בצד אחד ארוך.
מקום, צד התפר למטה, על נייר אפייה מכוסה קלף. חזור עם בצק ותוספות שנותרו.
בואו לעלות במקום חם 45 דקות. או עד שכפול בנפח.
מחממים תנור ל-350F, משליכים עטיפת פלסטיק מהבצק.
אופים בצק 20 עד 25 דקות. או עד חום זהוב. מגניב על אפיית גיליון 5 דקות.; הסר מתלה חוט. מגניב לגמרי.