לחם שוקולד כפול בבלילה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הבלילה שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, שמן, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו לחם שוקולד כפול, פעמיים שוקולד בראוני בלילה שיבולת שועל, ו לחם שוקולד צ'יפס כפול (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן בנדיבות 12 כוס מחבת שמרים. בקערה גדולה, לשלב 2 1/2 כוסות של קמח, קקאו, סוכר, מלח, סודה לשתיה ושמרים; לערבב היטב. בסיר קטן, מחממים חלב חמאה וחמאה עד חם מאוד (120 עד 54°.).
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
חמאה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
סוכר
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
מחבת רוטב
קערה
2
מוסיפים נוזלים חמים וביצים לתערובת הקמח; מכים במהירות נמוכה עד לחלח. לנצח 3 דקות במהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ביצה
3
ביד, מערבבים הנותרים 1 כוס קמח ו 1 1/2 כוסות שוקולד צ ' יפס. בצק כפית באופן שווה למחבת משומנת. מכסים בניילון נצמד ומגבת בד; תנו לעלות במקום חם (80 עד 29°.) עד אור הוכפל בגודל, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מחבת
4
מחממים תנור ל 177°. Uncover בצק; אופים 35 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מיד להפוך לחם על מתלה חוט; להסיר מחבת. מגניב 45 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחם
בצק
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
תנור
מחבת
5
מקום הנותרים 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס ושמן שקית פלסטיק מקפיא אחסון מזון resealable; שקית חותם. ללוש שקית כדי להפיץ באופן שווה שמן. מיקרוגל על גבוה במשך 30 עד 60 שניות או עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
מיקרוגל
6
חותכים חור קטן בפינה התחתונה של התיק. לסחוט שקית לטפטוף שוקולד נמס על לחם מקורר.