לחם שוקולד צ'יפס רוזמרין
רוזמרין שוקולד צ'יפס חמאה דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 407 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, מלח, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו לחם שוקולד צ'יפס רוזמרין, שוקולד כתום רוזמרין לחם, ו שוקולד צ'יפס לחם (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות פ שמנת את החמאה עם הסוכר באמצעות מערבל כף יד.
מערבבים פנימה את הרוזמרין, המלח והקמח, 1/4 כוס בכל פעם.
מפזרים פנימה את השוקולד צ ' יפס ומערבבים ביד עד להפצה טובה. אוספים את הבצק לכדור. (אם הבצק מתחיל להתרכך או להרגיש שמנוני, מצננים את הבצק למשך 15 דקות.)
מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/2 אינץ 'וחותכים למלבנים בערך 1/2 אינץ 'על 2 אינץ'.
מניחים את חתיכות הבצק על תבנית אפייה קרה ולא משומנת. דוקרים את החלקים במזלג.
אופים את הלחם הקצר עד שהבצק מתחיל להפוך לצבע זהוב, כ -25 דקות.
מוציאים את הלחם הקצר מנייר האפייה ומניחים להתקרר לחלוטין על מתלה.