לחם שזיפים קישואים
לחם שזיפים קישואים הוא לחם המגיש 16. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה ללא חלב ולקטו אובו יש 192 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 17 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורשים קישואים, קמח, קמח ומלח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 36%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קישואים מוקפצים עם עגבניות שזיפים, קישואים מוקפצים עם עגבניות שזיפים, ו לחם שזיפים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים 2 מחבתות לחם בנייר אפייה או מרססים בתרסיס בישול.
מקציפים קישואים, שמן, 1 כוס סוכר לבן, סוכר חום, ביצים ותמצית וניל יחד בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב בקערה נפרדת קמח לכל מטרה, קמח מלא, סודה לשתייה, מלח, 1 כפית קינמון ואבקת אפייה. מערבבים בהדרגה תערובת קמח לתערובת קישואים עד שהבלילה רק מתאחדת; מקפלים פנימה שזיפים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכן.
מערבבים 1 כף סוכר לבן ו 1 כפית קינמון יחד בקערה קטנה; מפזרים מעל הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה. מצננים במחבתות 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר לחלוטין על רשת.