קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

לחם שטוח בגריל

לחם שטוח בגריל
לחם שטוח בגריל דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 773 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. רק מעטים באמת אהבו את הלחם הזה. אם יש לכם שמנת, קמח, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. וזה מרהיב. מתכונים דומים: לחם שטוח בגריל, לחם שום בגריל, ו טוסט גבינה בלחם שטוח.

הוראות

1
ממיסים שמרים ב 3 כוסות מים חמים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הוסף כל מטרה וקמחים wholewheat; לערבב עם האצבעות שלך עד צורות בצק מדובלל. מכסים bowlwith פלסטיק לעטוף ולתת לנוח בחדרכיסוי במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מפזרים מלח על הבצק, ואז מוסיפים את השמנת שלנו; ללוש עד משולב היטב והבצק מתרחק מצדדים של bowland מחזיק יחד בכדור רופף, רטוב, כ 5 דקות (הבצק יהיה רך מאוד רטוב; להרטיב קלות את הידיים שלך toprevent דבק במידת הצורך). מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות ב-roomtemperature למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
בצקבצק
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
ללוש בצק נוסף 4-5 timesto deflate. כיסוי וצינה עד 2 ימים.(הבצק יתפתח בטעם ונמשךלעלות לאט במקרר.) לחלופין, תן לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר ללא כפל בנפח, 3-4 שעות (חם ולח יותר המטבח שלך, פסטריט יעלה). צ ' יל במשך 1 שעה לפני צלייהלקל להתמודד עם זה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
לבנות אש בינונית-חמה בגריל פחם,או לחמם גריל גז גבוה. מחלקים בצק into8 חלקים שווים. קמח בנדיבות משטח עבודה. עבודה עם 1 או 2 מנות בכל פעם (תלוי כמה flatbreadswill להתאים על הגריל שלך), לגלגל את הבצק או הקשעם הידיים לצורה 1/4"-עבה. (זה לא חייב להיות עגול לחלוטין.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מברשת מתלה גריל עם שמן. גריל flatbreadsuntil חרוך קלות בצד אחד ולאונגר דבק גריל, 2-3 דקות. Usingtongs, להפוך flatbreads וגריל עד בבישולדרך, 1-2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מוסיפים תוספות רצויות ומגישים חם.