לחם שטוח בגריל עם גבינת ריקוטה, עגבניות טריות, אורגנו ושמן שום קלוי
לחם שטוח בגריל עם גבינת ריקוטה, עגבניות טריות, אורגנו ושמן שום קלוי דורש על 5 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל לחם שמגיש 6. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מים חמים, בזיליקום chifponade, עגבניות שזיףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עגבניות צלויות עסיסיות עם אורגנו ושום, עוף בגריל עם שום צלוי - ויניגרט אורגנו ותפוחי אדמה בגריל Fingerling, ו פנה עם עגבניות צלויות וריקוטה טרייה.
הוראות
מניחים שמן ושום בבלנדר ומערבבים עד חלקה. מתח.
מערבבים מים ושמרים בקערה גדולה ולתת לעמוד 5 דקות כדי הוכחה. בהדרגה לשפוך 2 כוסות של הקמח ומערבבים לשלב.
מערבבים במשך כ 1 דקה כדי ליצור ספוג.
תן לעמוד, מכוסה, לפחות שעה.
שים ספוג בקערה של מערבל לעמוד. באמצעות וו הבצק, מוסיפים את המלח והשמן, ואז מוסיפים את הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, כדי ליצור בצק.
מניחים בקערה משומנת נקייה ולתת לעלות, לאט, על 2 1/2 שעות. מחלקים בצק ל 4 כדורים, אם תרצה, לתת לעלות שוב במשך 1/2 שעה, ולאחר מכן להתגלגל לפי הצורך.
להשטיח בצק לחם שטוח, לחץ בעדינות לתוך מלבן גדול, מברשת בנדיבות עם שמן זית, ולזרוק על גריל. גריל משני הצדדים עד חום זהוב.
מורחים 1 צד עם ריקוטה, מפזרים מלח ופלפל, לפזר עגבניות מעל, טפטוף עם שמן שום קלוי, ומקשטים עם בזיליקום ופלפל שחור טחון יותר טרי.