קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

לחם שטוח מרוקאי (r ' ghaef)

לחם שטוח מרוקאי (r ' ghaef)
לחם שטוח מרוקאי (r ' ghaef) הוא טבעוני לחם. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 343 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח, שמן זית, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: BLT Flatbreads, Flatbreads לאחר כך, ו Flatbreads נורבגי.

הוראות

1
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים קמח 3/4 כפית מלח לתערובת שמרים; מערבבים עם כף עץ עד חלקה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 3 דקות. לעצב את הבצק לכדור; להפוך את הקערה על הבצק, ולתת לעמוד במשך 15 דקות. לחשוף; ללוש בצק 3 דקות. מחלקים בצק ל 8 חלקים שווים, בעיצוב כל כדור; מעיל קל עם תרסיס בישול. מכסים בניילון נצמד; נותנים לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים בצל ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך פלפל) בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
עבודה עם חלק בצק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), בזהירות לשטח כל מנה לתוך מעגל 6 1/2 אינץ ' (הבצק יהיה עדין). כף 2 כפות תערובת בצל במרכז הבצק. מקפלים צדדים של בצק על מילוי (ראה "Foolproof Flatbreads," להלן). מקפלים צד אחד קצר מתחת לבצק. מקפלים את הצד הקצר השני מעל הבצק. לחץ בעדינות על ריבוע הבצק כדי לאטום. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להוסיף 4 flatbreads למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד פריך וזהב.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים לחם שטוח למגש נייר קלף מרופד. חזור על ההליך עם הנותרים 1/2 כפית שמן ו 4 flatbreads.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים באופן מיידי.
9
לוחות שטוחים חסיני תקלות. לחמים תוצרת בית נמצאים בלב המטבח והתרבות המרוקאית: משמשים ככלי להגשת מזון בארוחות, הם גם סמל לאירוח מאחר ולחם משותף עם האורחים. להמשיך את המסורת הים תיכונית על ידי קבלת פנים לסועדים לשולחן שלך עם לחם שטוח מרוקאי, משמעותי מספיק עבור entre או כשותף למרק או סלט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
10
מוסיפים גבינה או עשבי תיבול כדי לשנות את המילוי. בצע את הצעדים הבאים לעבודה עם הבצק ועיצוב הלחמים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
11
קל לרסס את הידיים עם תרסיס בישול, במידת הצורך, כדי למנוע קורע את הבצק. בזהירות לשטח כל מנה בצק לסיבוב 6 1/2 אינץ'; הבצק יהיה עדין ודק מאוד בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
מקפלים את הבצק כדי לעשות חבילה מרובעת: מקפלים 2 צדדים מנוגדים על מילוי; ואז לקפל צד אחד קצר על הבצק צד אחד קצר מתחת לבצק. לחץ קלות על הכיכר כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
כי הבצק רך ודק, הוא צ ' יפס וצבעוני יפה כאשר מחומם. בזהירות להפוך את flatbreads מעל כאשר זהוב מעט פריך בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות