לחם שטוח מרוקאי (r ' ghaef)
לחם שטוח מרוקאי (r ' ghaef) הוא טבעוני לחם. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 343 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח, שמן זית, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: BLT Flatbreads, Flatbreads לאחר כך, ו Flatbreads נורבגי.
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח 3/4 כפית מלח לתערובת שמרים; מערבבים עם כף עץ עד חלקה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 3 דקות. לעצב את הבצק לכדור; להפוך את הקערה על הבצק, ולתת לעמוד במשך 15 דקות. לחשוף; ללוש בצק 3 דקות. מחלקים בצק ל 8 חלקים שווים, בעיצוב כל כדור; מעיל קל עם תרסיס בישול. מכסים בניילון נצמד; נותנים לעמוד במשך 30 דקות.
מערבבים בצל ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך פלפל) בקערה.
עבודה עם חלק בצק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), בזהירות לשטח כל מנה לתוך מעגל 6 1/2 אינץ ' (הבצק יהיה עדין). כף 2 כפות תערובת בצל במרכז הבצק. מקפלים צדדים של בצק על מילוי (ראה "Foolproof Flatbreads," להלן). מקפלים צד אחד קצר מתחת לבצק. מקפלים את הצד הקצר השני מעל הבצק. לחץ בעדינות על ריבוע הבצק כדי לאטום. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו תערובת בצל.
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
להוסיף 4 flatbreads למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד פריך וזהב.
מעבירים לחם שטוח למגש נייר קלף מרופד. חזור על ההליך עם הנותרים 1/2 כפית שמן ו 4 flatbreads.
לוחות שטוחים חסיני תקלות. לחמים תוצרת בית נמצאים בלב המטבח והתרבות המרוקאית: משמשים ככלי להגשת מזון בארוחות, הם גם סמל לאירוח מאחר ולחם משותף עם האורחים. להמשיך את המסורת הים תיכונית על ידי קבלת פנים לסועדים לשולחן שלך עם לחם שטוח מרוקאי, משמעותי מספיק עבור entre או כשותף למרק או סלט.
מוסיפים גבינה או עשבי תיבול כדי לשנות את המילוי. בצע את הצעדים הבאים לעבודה עם הבצק ועיצוב הלחמים.
קל לרסס את הידיים עם תרסיס בישול, במידת הצורך, כדי למנוע קורע את הבצק. בזהירות לשטח כל מנה בצק לסיבוב 6 1/2 אינץ'; הבצק יהיה עדין ודק מאוד בשלב זה.
מקפלים את הבצק כדי לעשות חבילה מרובעת: מקפלים 2 צדדים מנוגדים על מילוי; ואז לקפל צד אחד קצר על הבצק צד אחד קצר מתחת לבצק. לחץ קלות על הכיכר כדי לאטום.
כי הבצק רך ודק, הוא צ ' יפס וצבעוני יפה כאשר מחומם. בזהירות להפוך את flatbreads מעל כאשר זהוב מעט פריך בתחתית.