לחם שטוח עם אספרגוס, פונטינה, בצל כבוש
אם 44 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם שטוח עם אספרגוס, פונטינה, בצל כבוש יכול להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 62 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, חומץ יין, ראש שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו לחם שטוח בגריל עם אספרגוס פסטו פונטינה, טאקו אספרגוס חרוך עם אדובו שמנת ובצל אדום כבוש, ו לחם שטוח איטלקי (Piadina) עם Fontinan ו Prosciutto (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). מעיל שום עם ספריי בישול. לעטוף ראש שום בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד מכרז; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מערבבים עיסת שום ושמן זית בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.
מניחים אבן פיצה על מדף התנור התחתון. מחממים פיצה אבן 30 דקות.
מערבבים בצל, חומץ, ו 2 כפיות מלח בקערה; בואו לעמוד 20 דקות.
הסר 1 תערובת בצל כוס עם כפית מחוררת; להפריש. שמור תערובת בצל נותרת לשימוש נוסף.
מבשלים אספרגוס במים רותחים 2 דקות או עד פריך במכרז.
מסננים ושוטפים תחת מים זורמים קרים; לנקז. להתייבש עם מגבות נייר.
מחלקים בצק לשניים. עבודה עם 1 חצי בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל את הבצק לתוך מעגל 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על תבנית אפייה (או מחבת ג ' לי-רול) מפוזר עם 1 כף קמח תירס.
מורחים חצי מתערובת השום על הבצק. למעלה עם תערובת בצל 1/2 כוס אספרגוס 3/4 כוס, משאיר גבול 1 אינץ'.
מפזרים 6 כפות גבינה. שקופית עקף בצק על אבן פיצה שחומם מראש, באמצעות מרית כמדריך.
אופים ב 500 במשך 8 דקות או עד גבינה נמסה קרום הוא חום זהוב.
הסר מפיצה אבן באמצעות קליפת פיצה.
מניחים פיצה על קרש חיתוך; מפזרים 1/8 כפית מלח.
חתוך ל-6 טריזים. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר, 1 כף קמח תירס, תערובת שום, תערובת בצל 1/2 כוס, 3/4 כוס אספרגוס, 6 כפות גבינה, ו 1/8 כפית מלח.