לחם שטוח עם תאנים טריות, מונטריי ג'ק, גבינה כחולה ויין אדום מופחת ויניגרט
לחם שטוח עם תאנים טריות, מונטריי ג'ק, גבינה כחולה ויין אדום מופחת ויניגרט הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1354 קלוריות. לכו לחנות ותביאו את גבינת מונטריי, שמן זית קליפורני, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם תאנים טריות וגבינה כחולה עם ויניגרט לימון, תאנים טריות בגריל וגבינה כחולה, ו תאנים טריות עם גבינה כחולה ודבש.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את היין, זרעי שומר, פלפלים ותימין בסיר רדוד רחב. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת 1/4 כוס. מסננים את התערובת לתוך בלנדר ולהשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את החומץ והמלח לטעם ומתמזגים לשלב. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית עד emulsified; להוסיף את הדבש לפי הטעם.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
עבור הבצק: להמיס את השמרים במים החמים בקערה גדולה ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים 3 כוסות קמח והמלח, ערבוב עד חלקה. מוסיפים 2 כוסות קמח נוסף. המשך להוסיף את הקמח (עד 1/2 כוס), 1 כף בכל פעם, ערבוב עד הבצק יוצא מהקערה אבל הוא עדיין דביק.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות ללוש עם ידיים מקומטות קלות. התחל על ידי סטירת הבצק על הדלפק, מושך אותו כלפיך ביד אחת ודוחף אותו ממך עם השני. מקפלים את הבצק בחזרה על עצמו (להשתמש מגרד ספסל או סכין רחב כדי לעזור לגרד את הבצק מפני השטח). חזור על הפעולה עד שיהיה קל יותר לטפל בה, בערך 10 פעמים. לסיים ללוש בדרך כלל עד הבצק הוא חלק, אלסטי ורך, אבל קצת דביק, על 10 דקות. לעצב את הבצק לכדור ולהעביר לקערה משומנת קלות; להפוך את המעיל. לכסות עם פלסטיק ולתת לעלות במקום חם עד שהוא מכפיל בנפח, 3 שעות. לחץ על זה עם האצבע כדי לראות אם זה נעשה; הזחה צריך להישאר.
למתוח ולעצב כל כדור בצק לתוך 12 על ידי 10 אינץ מלבן או עגול על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מברישים את צמרות כל אחד בשמן ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
11
תן מנוחה במשך 15 דקות.
12
מניחים על הגריל ישירות על הגחלים, צד משומן למטה, גריל עד חום זהוב קלות, על 1 דקה. הפוך וגריל במשך 1 דקה יותר.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
13
מניחים את הלחם שטוח על משטח שטוח ומחלקים את גבינת מונטריי ג ' ק באופן שווה על פני החלק העליון. מסדרים את התאנים החתוכות למעלה ואת הגבינה הכחולה סביב התאנים. חזור אל הגריל בצד השני של הגחלים, לחום עקיף, לסגור את הכיסוי ומבשלים עד הגבינה נמסה ואת התאנים מחוממות דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
14
הסר מן הגריל טפטוף עם כמה ויניגרט יין אדום ומקשטים עם עלי פטרוזיליה.