לחם שטוח עם תאנים טריות, מונטריי ג'ק, גבינה כחולה ויין אדום מופחת ויניגרט
לחם שטוח עם תאנים טריות, מונטריי ג'ק, גבינה כחולה ויין אדום מופחת ויניגרט הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1354 קלוריות. לכו לחנות ותביאו את גבינת מונטריי, שמן זית קליפורני, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם תאנים טריות וגבינה כחולה עם ויניגרט לימון, תאנים טריות בגריל וגבינה כחולה, ו תאנים טריות עם גבינה כחולה ודבש.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את היין, זרעי שומר, פלפלים ותימין בסיר רדוד רחב. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת 1/4 כוס. מסננים את התערובת לתוך בלנדר ולהשליך את המוצקים.
מוסיפים את החומץ והמלח לטעם ומתמזגים לשלב. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית עד emulsified; להוסיף את הדבש לפי הטעם.
עבור הבצק: להמיס את השמרים במים החמים בקערה גדולה ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים 3 כוסות קמח והמלח, ערבוב עד חלקה. מוסיפים 2 כוסות קמח נוסף. המשך להוסיף את הקמח (עד 1/2 כוס), 1 כף בכל פעם, ערבוב עד הבצק יוצא מהקערה אבל הוא עדיין דביק.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות ללוש עם ידיים מקומטות קלות. התחל על ידי סטירת הבצק על הדלפק, מושך אותו כלפיך ביד אחת ודוחף אותו ממך עם השני. מקפלים את הבצק בחזרה על עצמו (להשתמש מגרד ספסל או סכין רחב כדי לעזור לגרד את הבצק מפני השטח). חזור על הפעולה עד שיהיה קל יותר לטפל בה, בערך 10 פעמים. לסיים ללוש בדרך כלל עד הבצק הוא חלק, אלסטי ורך, אבל קצת דביק, על 10 דקות. לעצב את הבצק לכדור ולהעביר לקערה משומנת קלות; להפוך את המעיל. לכסות עם פלסטיק ולתת לעלות במקום חם עד שהוא מכפיל בנפח, 3 שעות. לחץ על זה עם האצבע כדי לראות אם זה נעשה; הזחה צריך להישאר.
הכן את הפחם במתנע ארובה (המאפשר לפחם לשרוף עד שכל הפחם מכוסה בשכבה דקה של אפר אפור).
הוסף לגריל וליצור אש דו-מפלסית על ידי הפצת הגחלים החוצה מעל מחצית תחתית הגריל, נערם אותם בתל 3 בריקטים גבוהים, משאיר את החצי השני ללא גחלים.
הסר את הבצק מהקערה, לחלק לחצי ולעצב כל חצי לכדור.
מברשת עם שמן ולהניח בצד במשך 30 דקות.
למתוח ולעצב כל כדור בצק לתוך 12 על ידי 10 אינץ מלבן או עגול על משטח שטוח.
מברישים את צמרות כל אחד בשמן ומפזרים מלח ופלפל.
מניחים על הגריל ישירות על הגחלים, צד משומן למטה, גריל עד חום זהוב קלות, על 1 דקה. הפוך וגריל במשך 1 דקה יותר.
מניחים את הלחם שטוח על משטח שטוח ומחלקים את גבינת מונטריי ג ' ק באופן שווה על פני החלק העליון. מסדרים את התאנים החתוכות למעלה ואת הגבינה הכחולה סביב התאנים. חזור אל הגריל בצד השני של הגחלים, לחום עקיף, לסגור את הכיסוי ומבשלים עד הגבינה נמסה ואת התאנים מחוממות דרך, כ 5 דקות.
הסר מן הגריל טפטוף עם כמה ויניגרט יין אדום ומקשטים עם עלי פטרוזיליה.