לחם שטוח עם תפוחי אדמה Fingerling, פטריות שיטאקה, ושמן כמהין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שטוח עם תפוחי אדמה אצבעונים, פטריות שיטאקי, ושמן כמהין. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם שמרים, טימין בתוספת 2 כפיות עלי טימין, פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה צלויים, פטריות, בצל אדום ושום, ארוחת סיר אחת ~ מקלות תיפוף קלויים עם תפוחי אדמה אצבעוניים, פטריות, עגבניות וקישואים, ו קינואה עם כרישה ופטריות שיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, מערבבים יחד מים, שמרים, וסוכר עד מומס, על 5 שניות. מערבבים באבקת חלב עד מומס, על 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מוסיפים לתערובת שמרים ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב, כ -30 שניות. עבור לקרס בצק ומערבבים במהירות בינונית עד שהבצק אלסטי אך עדיין דביק, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1
באמצעות שמן צמחי, קערה גדולה שמן קל. בעדינות לעצב בצק לכדור ולהעביר לקערה. להתהפך כמה פעמים כדי מעיל קל עם שמן, ואז לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם (75°F כדי 27°, לראות הערות השף) עד הוכפל בגודל, על 1 ½ שעות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
באמצעות שמן צמחי, שמן כבד בנדיבות גיליון אפייה. באמצעות הידיים, להרים את הבצק מהקערה בעדינות להתהפך כמה פעמים כדי להסיר אוויר עודף. צורה לכדור ולהעביר גיליון אפייה מוכן. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם (75°F כדי 27°, לראות הערות השף) 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
באמצעות קצות האצבעות, לחץ ומפיץ בצק לקצוות של גיליון אפייה. (אם הבצק דמעות, לתקן חור על ידי לחיצה על הבצק שמסביב יחד לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם (75°F עד 27°, לראות הערות השף) עד נפוחות, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים תנור ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר בינוני על חום גבוה בינוני, לשלב תפוחי אדמה, 4 sprigs טימין, שום, מלח, ומספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים, חשוף, עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, על 20 דקות. מיד לנקז, להשליך עלי קורנית ושום. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך תפוחי אדמה לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים ושמורה. (תפוחי אדמה ניתן להכין מראש ומקרר, מכוסה, עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה, מחממים שמן קנולה וחמאה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים פטריות ו sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
להוסיף שאלוט ו sauté עד חום זהוב בהיר ורך, על 2 דקות. מערבבים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל, ולאחר מכן להעביר צלחת מצופה נייר מגבת ושמורה. (פטריות ניתן להכין מראש ומקורר, מכוסה, עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מסדרים פרוסות תפוחי אדמה על לחם שטוח, ואז מברשת עם שמן זית ומפזרים עלי טימין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם שטוח
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2
מורחים תערובת פטריות על גבי, ואז לטפטף עם 2 כפות שמן כמהין לבן ומפזרים 1 כפית מלח 1/2 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין לבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
אופים, מחבת סיבוב 180 מעלות באמצע, עד הקרום הוא חום זהוב בהיר, 20 עד 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בעוד עוגת לחם שטוח אופה, בקערה קטנה, להקציף יחד קרם fraîche ו הנותרים 2 כפות שמן כמהין.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
שמן כמהין
לחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
העבר לחם שטוח ללוח חיתוך גדול ולתת מגניב על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
טפטוף עם שמן כמהין-חדורים קרם frahehe ומפזרים עירית. באמצעות גלגל פיצה או סכין חדה מאוד, לחתוך לפרוסות לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
1
* הבצק עולה הכי טוב סביב 24° עד 80 ° F. אם הבית שלך הוא בצד הקר, אתה יכול להגדיר מיכל של מי ברז חמים מאוד ליד הבצק העולה ולכסות את הבצק ואת המים החמים עם מיכל פלסטיק גדול או קערה—תצטרך לחמם את המים כל 30 עד 40 דקות. לחלופין אתה יכול למקם את הבצק (ואת המיכל הקטן של מים חמים מאוד) בתנור מיקרוגל (לא מופעל) או תנור סטנדרטי ללא אור טייס, אבל עם אור התנור מופעל כדי לספק חום עדין. * אם אתה רוצה לעשות את הלחם הזה על פני תקופה של יומיים, לאחר הבצק כבר ללוש, להעביר אותו לקערה משומנת גדולה, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר לילה. (הבצק יכול גם להיות מאוחסן בשקית פלסטיק גדולה, אך להשאיר קצה קטן של השקית unsealed כדי לאפשר גז לברוח במהלך התסיסה.) הזמן במקרר תופס את מקומו של העלייה הראשונה. למחרת, להביא את הבצק לטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי