לחם שטרויזל אגוזי מלך
לחם Streusel אגוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הלחם שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא אגוזי מלך, קינמון טחון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם Streusel אגוז, לחם בננה עם ציפוי Streusel אגוז, ו אגוז-שיבולת שועל Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין streusel, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית.
מוסיפים 2 כפות חמאה מומסת, ערבוב עד בשילוב היטב. מערבבים אגוזים. תניח בצד.
כדי להכין לחם, לשקול או כף קל 9 אונקיות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית מלח בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
שלב 5 כפות חמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה; הכה עם מערבל במהירות בינונית גבוהה עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת; מכים בוניל. מכות במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; להכות רק עד בשילוב. לגרד חצי הבלילה לתוך מחבת כיכר 5 אינץ ' 9 x מצופה ספריי אפייה; מפזרים חצי תערובת streusel.
מורחים הבלילה שנותרה מעל streusel; מערבולת.
מפזרים שנותר streusel על גבי הבלילה.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל.
הסר מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.