לחם שיבולת שועל של סבתא
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו את לחם שיבולת השועל של סבתא. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 251 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו מולסה, סוכר חום, שיבולת שועל מיושנת ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו לחם שיבולת השועל של סבתא רבא גיבסון, לחם שיבולת שועל דבש חמניות מחיטה מלאה של סבתא, ו עוגיות שיבולת שועל של סבתא עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את המים הרותחים, החמאה, המלח והסוכר. מערבבים שיבולת שועל; מגניב לפושר. בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים. מערבבים פנימה את המולסה, הסוכר החום וכוס הקמח 1. מקציפים עד חלקה. מערבבים פנימה תערובת שיבולת שועל ומספיק קמח שנותר להכנת בצק נוקשה.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 2 שעות.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים כל מנה לכדור. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות; מעצבים לכיכרות.
מניחים בשני 9 אינץ ' משומנים. איקס 5-ב. מחבתות כיכר. לכסות ולתת לעלות עד כמעט הוכפל, על 1 שעה.
אופים בחום של 375 30-35 דקות (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם חומים עליונים מהר מדי).
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.