קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיבולת שועל של סבתא

לחם שיבולת שועל של סבתא
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו את לחם שיבולת השועל של סבתא. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 251 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו מולסה, סוכר חום, שיבולת שועל מיושנת ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו לחם שיבולת השועל של סבתא רבא גיבסון, לחם שיבולת שועל דבש חמניות מחיטה מלאה של סבתא, ו עוגיות שיבולת שועל של סבתא עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את המים הרותחים, החמאה, המלח והסוכר. מערבבים שיבולת שועל; מגניב לפושר. בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים. מערבבים פנימה את המולסה, הסוכר החום וכוס הקמח 1. מקציפים עד חלקה. מערבבים פנימה תערובת שיבולת שועל ומספיק קמח שנותר להכנת בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
3
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים כל מנה לכדור. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות; מעצבים לכיכרות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
5
מניחים בשני 9 אינץ ' משומנים. איקס 5-ב. מחבתות כיכר. לכסות ולתת לעלות עד כמעט הוכפל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אופים בחום של 375 30-35 דקות (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם חומים עליונים מהר מדי).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.