לחם שיפון
לחם שיפון דורש על 15 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 165 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח תירס, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מלח דשא סטיקהאוס שיינר בוק בירה לחם - אתה יכול לעשות לחם בירה בבית עם לקחת שלנו כאחד.
הוראות
מערבבים קמח שיפון, בירה ושמרים בקערה גדולה. מכסים את הקערה בניילון נצמד. יצא לדרך בן לילה. אל תקרר.
למחרת, להוסיף סוכר, מלח, קיצור, ביצה; להכות עם מיקסר עד חלקה. מערבבים זרעי קימל, אם רוצים.
מוסיפים מספיק קמח לחם לבן כדי להפוך את הבצק רך.
ללוש על משטח מקומח קלות עד חלקה, כ 10 דקות.
מניחים בקערה משומנת, והופכים לשמן את פני הבצק.
תן לעלות במקום חם על 1 שעה, או עד הוכפל.
אגרוף למטה בצק, ולחלק לשניים. צורה לתוך כיכרות עגולות או מלבניות, ומניחים על גיליונות אפייה משומנים זרועים קמח תירס.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 30 דקות. מגניב על מדפים.