קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

לחם שיפון

לחם שיפון
לחם שיפון דורש על 15 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 165 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח תירס, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מלח דשא סטיקהאוס שיינר בוק בירה לחם - אתה יכול לעשות לחם בירה בבית עם לקחת שלנו כאחד.

הוראות

1
מערבבים קמח שיפון, בירה ושמרים בקערה גדולה. מכסים את הקערה בניילון נצמד. יצא לדרך בן לילה. אל תקרר.
מרכיבים שתצטרך
קמח שיפוןקמח שיפון
שמריםשמרים
בירהבירה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
2
למחרת, להוסיף סוכר, מלח, קיצור, ביצה; להכות עם מיקסר עד חלקה. מערבבים זרעי קימל, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
קיצורקיצור
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מוסיפים מספיק קמח לחם לבן כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצקבצק
4
ללוש על משטח מקומח קלות עד חלקה, כ 10 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, והופכים לשמן את פני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
תן לעלות במקום חם על 1 שעה, או עד הוכפל.
7
אגרוף למטה בצק, ולחלק לשניים. צורה לתוך כיכרות עגולות או מלבניות, ומניחים על גיליונות אפייה משומנים זרועים קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
תן לעלות במשך 30 דקות.
9
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 30 דקות. מגניב על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור