קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

לחם שיפון ויניפג

לחם שיפון ויניפג
לחם שיפון ויניפג דורש סביב 2 שעות גשו לסופר וקנו חלב, חלב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם) (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את גרגרי השיפון הסדוקים ב 1/4 כוס מים עד שרוב המים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער שיפוןפירות יער שיפון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מניחים מרכיבים לתוך מכונת הלחם בסדר המוצע על ידי היצרן.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
3
מוסיף את השיפון ספוג עם הקמח האחר. הגדר מכונת לחם עבור מחזור הבצק, ולחץ על התחל.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שיפוןשיפון
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
4
כאשר המכונה מציין את סוף המחזור, להסיר את הבצק, אגרוף למטה, ולתת לנוח במשך 10 דקות. מחלקים את הבצק לחצאים, לוחצים על כל בועות אוויר, ויוצרים לתוך כיכרות עגולות או ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
5
מניחים אותם על תבנית אפייה, ולאפשר כיכרות לעלות במקום חם עד שהם הוכפלו בגודל, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
7
מברשת את צמרות כיכרות עם חלב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
8
אופים במשך כ 35 עד 40 דקות, או עד כיכר עושה צליל חלול כאשר טפח על הקרקעית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על